IZBEGLA S KOSMETA DA SPASE ŽIVU GLAVU! Milica Dugalić istrčala iz doma s kesom u rukama, muž joj imao 3 MOŽDANA, a onda ju je cela  ESTRADA šikanirala i ponižavala zbog JEDNE stvari! BRUKA!
Foto: Printscreen

Strašna sudbina

IZBEGLA S KOSMETA DA SPASE ŽIVU GLAVU! Milica Dugalić istrčala iz doma s kesom u rukama, muž joj imao 3 MOŽDANA, a onda ju je cela ESTRADA šikanirala i ponižavala zbog JEDNE stvari! BRUKA!

Rijaliti -

Milica Dugalić pobegla je od ratne stihije na Kosovu i Metohiji sa par krpica i sa najbližima, onda je cela estrada šikanirala i ponižavala samo zbog toga što je izbeglica.

Šira javnost u Srbiji upoznala je ovu etno-umetnicu tek kada je kročila na imanje poznatog rijalitija "Zadruga". Iako je uvek raspevana i nasmejana, njena životna priča naterala bi svakome suze na oči. Ostala je bez krova nad glavom, izbegla je iz svoje kuće sa kesom u rukama, mužem Radulom i ćerkom Mašom.

foto: Printskrin Youtube

Milica je 1998. godine bila primorana da napusti svoje ognjište kako ne bi stradala u ratnoj stihiji koja se tada odvijala na Kosovu i Metohiji. Pevačica se do poslednjeg momenta držala kao pravi patriota, ali kada je videla da je đavo odneo šalu i daje njeno srbovanje može dovesti do tragičnog ishoda, jednog danaje spakovala par krpica, uzela najbliže za ruku i pobegla glavom bez obzira.

"Novi početak nije bio nimalo lak. Milicu su na estradi šikanirali i niko nije hteo da joj pomogne. Stanje je bilo takvo da nije očekivala ni savete ni preporuke nastupe i svirke", tvrdi izvor i dodaje da je, osim problema poslu, Milica imala i problema u porodici. Taman kada je svila novo gnezdo, njen muž Radule doživeo je tri moždana udara, a Milica je sve vreme bila uz njega. On se sekirao jer nije mogao da nađe posao, da pomogne ženi i ćerki. Bio je bespomoćan i beskoristan. Od momenta kada se Radule razboleo, Milica je Ma- ši postala i majka i otac, drž a la je celu porodicu okupu.

"Samo ovo dete da izvedem na pravi put, pa mogu i da umrem. Estrada se ogrešila od mene, šikanirali su me i vređali, govorili su mi da sam amaterka. Niko me nije shvatao ozbiljno jer sam izbeglica. Bila sam žena sam koja je izgubila svoj dom, svoju sreću", rekla je Milica prijateljici", završava izvor blizak pevačici i učesnici rijalitija "Zadruga 3".

I Miličina ćerka Maša je potvrdila ovu priču, rekavši daje njena mama Milica prošla kroz pakao dok nije stala na noge.

"Milica je veliki borac, ona je mnoge stvari iznela na plećima. I svoj privatan život i karijeru i borbu oko porodice, svim tim stvarima se ona sama nosila, bez ikakve pomoći u životu. Mi smo bombardovanje prošli, kroz svašta smo preživeli i izbeglištvo, doselili smo se za vreme rata sa Kosova, iz Prištine. Doživljavali smo mnoge nepravde, a ona nikada nije klonula duhom, uvek je bila borac. Uvek borila sa vetrenjačama, nikada niko nije stao iza nje. Otkadje moj otac doživeo tri moždana udara, ona je preuzela brigu o celoj porodici. Bilo joj je mnogo teško. Cela naša porodična situacija je bila preteška, posebno u perio du kada smo se doselili iz Prištine, tada su oboje ostali bez posla, i to je uticalo da se moj otac razboli. Njegovo stanje je sada stabilno, može da se kreće, u boljem je stanju. Milica ima podršku svog supruga, kao i moju", rekla je ćerka Maša.

foto: Printskrin Youtube

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track