Najnovije vesti

HAPSE VODITELJKU ZADRUGE?!  Evo kakav je problem napravila! Pevačica otkrila ŠOK DETALJE!
Foto: Printscreen Pink

haos!

HAPSE VODITELJKU ZADRUGE?! Evo kakav je problem napravila! Pevačica otkrila ŠOK DETALJE!

Rijaliti

Tamara Đurić će uskoro biti uhapšena, ako je sudeći prema navodnim tvrdnjama Goge Sekulić. Naime, pevačica je tužila voditeljku, a kako se starleta ne odaziva na pozive, a vodi rijaliti na televiziji, Goga će zatražiti javno privođenje.

- Ko zna, to se možda desi i u lajvu dok bude vodila program, jer se ne odaziva na sudske pozive - rekla je Goga Sekulić.

- Kao što sam rekla, tužila sam Tamaru Đurić i mi smo na sudu! Bilo je već desetak ročišta i ja sam dala izjavu, a moj advokat ide na svako ročište, ali se Tamara ne pojavljuje. Ne prima pozive, jer navodno nije poznata adresa na kojoj se nalazi, međutim, zanimljivo je da Tamara stalno vodi "Zadrugu", tako da će moj advokat tražiti javno privođenje.

Inače, sud pred kojim se vodi postupak po privatnoj tužbi Goge Sekulić ima zakonski mehanizam da naredi prinudno dovođenje Tamare Đurić, kao i da je novčano kazni za nepojavljivanje na suđenjima. A da li će Tamara biti uhapšena ili privedena u "Zadruzi", ostaje da vidimo.

- Ovo se neće završiti na ovome. Zahtevaću da je uhapse i privedu - zaključila je Sekulićeva, a preneli su beogradski mediji pisanje Skandala. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, MV, Skandal / Foto: Printscreen Pink

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...