VRATIO SE IZ DUBAIJA, UPOZNAO ŽENU, A POSLE RAZVODA PRAVO U ZATVOR: Pavao do detalja ispričao kako su ga PRIVELI, ležao iza rešetaka 16 meseci!
Foto: Printscreen/Happy

ŽIVOTNA PRIČA

VRATIO SE IZ DUBAIJA, UPOZNAO ŽENU, A POSLE RAZVODA PRAVO U ZATVOR: Pavao do detalja ispričao kako su ga PRIVELI, ležao iza rešetaka 16 meseci!

Rijaliti -

Pavao Vladilo pred milionima je ispričao svoju životnu priču, pa i zbog čega je išao u zatvor.

Rijaliti učesnik rekao je da se razveo, a odmah posle privela ga je policija.

"Ona me ostavila pre nego što sam otišao u zatvor. Jednostavno smo se razdvojili, brzo smo se upoznali, ja sam tad radio u Dubaiju. Došao sam na odmor 7 dana u Hrvatsku i upoznao sam je i "kliknuli smo". Ostavio sam ceo život i posao, krenuo od nule jer sam se zaljubio", rekao je Pavao i dodao:

foto: Printscreen/Happy

Nije me ona poslala u zatvor, ali je imala "prste" u tome. Ona mi je namestila, bilo je tu svega. Bila je ljuta kada smo se razišli, a ona je htela razvod. Sa svojom majkom je otišla u centar za socijalni rad, mali nam je tada imao 2 meseca. Tamo su svašta napričale o meni, da se ponašam ružno, družim sa raznim ljudima i radim razne stvari. Imao sam sitne probleme sa policijom tad, samo su čekali da izaše nešto o meni. Nakon toga su me pokupili, bio sam kući. Toj ženi je bilo krivo, jer sam imao mnogo poslovnih ponuda, pa mi nije dozvoljavala da vidim dete. Ležao sam u zatvoru 16 meseci, a godinu dana sam čekao presudu. Imao sam dozvolu za oružje, pričalo se da prodajem zabranjene supstance, pa su našli navodno 2 kila nečega što ne postoji. Osuđen sam na 2 godine i 2 meseca bez razloga."

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja