Najnovije vesti

MARIJA KULIĆ IMA DIJAGNOZU, ZBOG KOJE JE PROPATIO I NJEN SINIŠA: Izbacivala devojke iz kafane, pravila mu DRAMU, a psiholog otkrio koji je RAZLOG!
Foto: Damir Dervišagić

FEŠTA

MARIJA KULIĆ IMA DIJAGNOZU, ZBOG KOJE JE PROPATIO I NJEN SINIŠA: Izbacivala devojke iz kafane, pravila mu DRAMU, a psiholog otkrio koji je RAZLOG!

Rijaliti

Svi misle da je Miljanina majka potpuno stabilna i da joj je jedina briga ćerka, ali je priznala jedan svoj problem koji je prati od mladosti.

 

Marija Kulić priznala je da joj je psihijatar rekao da ima "nepoverenje u muškarce", kao i je to dijagnoza.

 

"Ja sam bila kod psihijatra kad je Miljana imala problem u osnovnoj školi. Bili smo ja i moj suprug na veštačenju, da se vidi u kakvoj porodici raste dete, šta je sa roditeljima. I meni je nalaz "nepoverenje u muškarce". Meni je to psihijatrijski nalaz. Ja nijednom muškarcu ne verujem, dok se sama ne uverim u ono što želim da znam", rekla je Marija.

 

foto: Printscreen

O tome je progovorio i njen muž Siniša Kulić.

 

"Ona je dobila taj nalaz još kad je Miljana bila mala, bila je problematična u školi. A Marija generalno nema poverenje u muškarce, ona je bila takva i prema meni još dok smo se zabavljali. Na primer, ako ja njoj kažem da ću doći kući u 4, a dođem u 6, onda nastaje drama, gde sam bio i šta sam radio. Ili ako kažem da idem sa društvom tu i tu, ona dođe da proveri da li sam stvarno tamo. Ili, dok sam držao kafanu, sećam se da je bio drug koji je poveo drugarice. Ona je došla i izbacila ih odatle, ja joj kažem: "Pa, to su gosti", džaba, takva je", ispričao je Siniša.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...