Najnovije vesti

RAZVODE SE MILIJANA I MILOJKO POSLE MESEC DANA BRAKA?! Prevarila muža sa njegovim oženjenim rođakom?! ISPLIVALI DOKAZI, a matorac se razgoropadio od besa zbog NJEGA (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Neverna

RAZVODE SE MILIJANA I MILOJKO POSLE MESEC DANA BRAKA?! Prevarila muža sa njegovim oženjenim rođakom?! ISPLIVALI DOKAZI, a matorac se razgoropadio od besa zbog NJEGA (VIDEO)

Rijaliti

Milijana Božić bila sa drugim muškarcem posle svadbe. Taj čovek je bio gost na svadbi Milojka i Milijane, tačnije domaćin.

- Ja sam u šoku. To nije moj švaler. Nisam bila u krevetu posle svadbe. Skinite ove fotografije, čovek ima ženu i decu, ne bih da popijemo tužbu zbog ovoga! - Milijani je vidno pozlilo, dok su slike izlazile u javnost.

Milojko je tvrdio da je to najverovatnije bilo pre svadbe, a čovek sa slika je Milojkov rođak. Na pitanje kako je mogla da bude sa rođakom svog muža, Milijana nije imala odgovor.

foto: Pritnscreen

Gosti u studiju su bili vidno frapitani kao i Milijana koja je ostala bez reči i samo gledala u pod. Jedino što je uspela da izgovori bilo je:

- To je sve bilo pre svadbe - konstatovao je Milojko.

Međutim, Milijana je priznala da je fotografija na kojoj je ona u krevetu sa drugim muškarcem nastala pre svadbe dok su druge dve na kojoj prisno sede i slikaju se, nastala posle venčanja.

Potom je Milojko Božić izgubio strpljenje za igrice supruge Milijane, te joj je rekao da mora da prekine sa taktikom da se ne bi nervirala zbog njenog odnosa sa Urošem Anđelkovićem.

"Ne bih ništa doživljavala da nema tebe ovde da me nerviraš!", vikala je na muža.

"Mogu ja da se borim sa Urošem za tebe", rekao je Milojko.

"Šta ima da se boriš kad se meni on ne sviđa!", vrištala je.

Mlada učesnica bezuspešno pokušava da objasni svom suprugu da nema razloga da bude ljubomoran na Uroša Anđelića.

"Ne treba da reaguješ na ljude! Uroš te namerno provocira!", kazala je Milijana suprugu.

"Onda me pusti! Ljubio te je u nos, a ja gledam kao idiot!", viknuo je razgoropađeni Milojko.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...