IMALA JE SEKS ODMAH POSLE KIRETAŽE PA SE UPLAŠILA DA IMA SEPSU! Kapi krvi nije bilo kada smo imali odnos... (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen

Iskreno!

IMALA JE SEKS ODMAH POSLE KIRETAŽE PA SE UPLAŠILA DA IMA SEPSU! Kapi krvi nije bilo kada smo imali odnos... (VIDEO 18+)

Rijaliti -

Miljana Kulić je zatrudnela u "Zadruzi 3" sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je insistirao da mu Miljana rodi dete.

Ona je ipak poslušala savet majke Marije Kulić i uradila kiretažu. Ubrzo nakon operacije, Zola je Miljanu odvukao u krevet gde su imali odnose, zbog čega je Kulićeva mogla i sepsu da dobije.

"Reci nam Zola da li si ti normalan momak? Marija vam je lepo objasnila da ne smete imati odnos da bi Miljana sačuvala zdravlje. I pored toga, vi ste imali odmah odnos. Da li ti namerno ugrožavaš zdravlje Miljani ili si ti glup", glasilo je pitanje.

"Nije istina da smo odmah imali odnos posle kiretaže, imali smo posle 48 sati. Doktor je rekao Miljani da možemo imati posle tri dana, a Marija je uporno govorila da možemo imati nakon deset dana", odgovorio je Zola, i time demantovao da je moglo doći do sepse.

"Jao, bila sam na kiretaži, nisam hvatala na patetuku. Plakala sam celi dan posle kiretaže, u slučaju kad prestane krvarenje, ništa ne može da ti škodi. Rekao mi je da mogu da imam seks. Ja sam hipohondar, a što se seksa tiče, samo su mi govorili, rekli su mi... Kapi krvi nije bilo kada sam imala seks", pravdala se Miljana.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja