NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO POSLE S*KSA SA ZOLOM! Miljana saznala za tatu Sinišu pa pala u KOMU! SUZA SUZU STIŽE (VIDEO)
Foto: Printscreen

Pogubljena

NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO POSLE S*KSA SA ZOLOM! Miljana saznala za tatu Sinišu pa pala u KOMU! SUZA SUZU STIŽE (VIDEO)

Rijaliti -

Ocu Miljane Kulić, Siniši Kuliću okom prethodne noći je pozlilo, pa je hitno smešten u bolnicu. Zbog stresova prouzrokovanih svađom majke i ćerke završio je u bolnici, a sada je Miljani bilo veoma teško zbog toga.

foto: Printskrin / You Tube

Tokom ranih jutarnjih sati Miljana je porazgovarala sa Lazarom Čolićem Zolom, pa mu kroz suze priznala da je njen odnos sa di-džejem razlog očevog zdravstvenog stanja.

- Čovek ne gasi televizor, alkohol ne pije uopšte. Tijana i Ana su se zaklele da nije popio kap alkohola. Samo pije kafe i puši i naravno da će da mu bude loše. Ja njega najviše na svetu volim. Posle Željka, njega najviše volim, pa mamu. Ti ne znaš, Lazare, koliko je on dobar prema meni. Oni tebe ne mogu da smisle - pričala je Miljana plačljivim glasom.

- Prema meni nije imao ni 1 odsto razloga. Kada je bio komiran, on je meni svašta izgovarao, posle mi se izvinjavao - pričao je Zola.

Podsetimo, Miljana i Zola više nisu u vezi, ali su ipak intimni, pa su tako i jutros imali žestoku akciju, da Miljana posle seksa nije znala šta je snašlo!

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track