Najnovije vesti

NIJE IMAO ŽELUDAC ZA SVE! Izbačen je iz Zadruge, a kad je ušao u studio dočekalo ga je NEPRIJATNO iznenađenje (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Jedan manje

NIJE IMAO ŽELUDAC ZA SVE! Izbačen je iz Zadruge, a kad je ušao u studio dočekalo ga je NEPRIJATNO iznenađenje (VIDEO)

Rijaliti

Nominovani za izbacivanje iz "Zadruge" prošle nedelje bili su Jelena Pešić i Bojan Đukić, a budući da je osvojio manje glasova publike Bojan je morao da napusti imanje u Šimanovcima.

Nominovani zadrugari su najpre odigrali igru za dupliranje glasova, ali pošto niko nije uspeo da odnese pobedu, ni Jeleni ni Bojanu nisu duplirani glasovi.

U studiju kod Dušice Jakovljević sačekala ga je i bivša zadrugarka Dragana Stojančević, sa kojom je bio veoma blizak tokom učešća u "Zadruzi", što je Đukića vidno iznenadilo budući da nije očekivao da će je zateći u studiju.

foto: Pritnscreen

Bojan se u studiju osvrnuo na aktuelna dešavanja u Beloj kući, ali i na svoj odnos sa Miljanom Kulić koji je bio vrlo turbulentan, budući da su se nedeljama svađali.

- Ja sam tip za pozitivnu atmosferu, udaljio sam kada su bile negativne stvari. Mislio sam da imam želudac, ali se ispostavilo da sam se udaljio. Ne mogu da pohvatam ko laže, čas verujem Ermini, pa se Gagi ubaci. Iva i Stefan su mi top, mislim da će se pomiriti. Miljana me je nervirala, sa njom sam se svađao, ali sam posle imao i komunikaciju, nekako me je ubedila da je dobra osoba, ali... Veza sa Zolom je bila paravan", rekao je Bojan Đukić.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...