DA LI LUNA ĐOGANI OVO ZNA? Otkriveno da je Marko imao s*ks sa Draganom Mitar i to iza ZAVESE! A detalji su FUJ! OGAVNO
Foto: Printscreen

POšiziće

DA LI LUNA ĐOGANI OVO ZNA? Otkriveno da je Marko imao s*ks sa Draganom Mitar i to iza ZAVESE! A detalji su FUJ! OGAVNO

Rijaliti -

Dragana Mitar i Marijana Zonjić su u ranim jutarnjim satima zaratile kada je pevačica spomenula da je Mitrova ljubavnica Pavla Jovanovića, kao i da je ona rasturila brak Edisa Fetića Eda.

U jednom momentu je Marijana ispričala šta je sve Dragana radila u prošloj sezoni „Zadruge“ - i to sa Markom Miljkovićem.

"Ti bi trebalo da znaš da li on ima devojku. Ti si prošle godine bila njegova ljubavnica. Znam da su ti Pavle i Edo bili ljubavnici. Pavle mi je rekao da te je j*bao onu noć, a muž ti je posle došao sa detetom. Jesi li pisala Edu da želiš da imaš dete sa njim?, provocirala je Marijana Draganu.

foto: Damir Dervišagić

"Što se ti brineš za mene? Brini ti o svojim vezama. Izj*bao te svako ko te pitao. Ide tamo slika se sa matorica. J*be se gde stigne, ja te ne bih j*bala za džabe. Ti si klošarka jedna raspala", uzvratila joj je Mitrova prozivkama.

"Mogla si da opereš svoje g*vnave gaće. Vadi lik g*vnave gaćice i kaže da je izjebao Draganu iza zavese", nastavila je Zonjićeva sa provokacijama.

Marijana je navodno kad je to rekla mislila na Marka Miljkovića, za kojeg se od prošle sezone priča da je bio sa Draganom Mitar iza zavese tokom jedne od "Zadrugovizija."

Podsetimo, Toma Panić je o tome pričao u prošloj „Zadruzi“, ali su tada i Marko i Dragana to negirali.

"Znate li šta je radila sa Borom u Budvi? Razvlačili su je svi. Marijana, meni je tebe žao! nastavljala je Dragana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja