JETRVA ANA KORAĆ UČESTVOVALA JE U KRAĐI?! Dalila je javno isprozivala: Od ovoga će se teško OPORAVITI! (FOTO)
Foto: Printscreen

DRAMA

JETRVA ANA KORAĆ UČESTVOVALA JE U KRAĐI?! Dalila je javno isprozivala: Od ovoga će se teško OPORAVITI! (FOTO)

Rijaliti -

Dan nakon što su Dalila i Dejan Dragojević pobegli iz "Zadruge", cimeri su spakovali njihove stvari i ostavili ih pored kapije, kako bi mogli da ih preuzmu. Međutim, pojedine zadrugarke "poslužile" su se nekim komadima, što je Dalila odmah obelodanila putem društvene mreže Instagram.

Između ostalog, javno je isprozivala i nezvaničnu jetrvu Anu Korać, na čijoj je glavi videla svoje viklere.

"Poslali mi ljudi da je i 'jetrva' Ana Korać učestvovala u krađi. Pa moji vikleri završili na njenoj kosi. 'Bogata sirotinja", poručila je Dalila.

foto: Printscreen

Ovo je svakako uzburkalo javnost, jer su braća Dragojević na Dalilinu inicijativu pre rijalitija bili zakopali ratne sekire, te dosta vremena provodili zajedno i sa Anom. Zbog ovoga, prozivke su iznova krenula da se slažu na društvenim mrežama, a mnogi veruju da će se zbog ovoga njihov odnos teško oporaviti.

"Lep je osećaj kada znamo da smo obukli, našminkali, okupali, najeli, naparfemisali pola 'zadrugara'. Opet smo pokazali našu veličinu", dodala je Dalila na Instagramu.

Podsetimo, Dejan i Dalila Dragojević napustili su samoinicijativno "Zadrugu" u subotu uveče. Nakon rasprave koju su imali sa Miljanom Kulić, a onda i svađe sa obezbeđenjem, rešili su da preskoče ogradu i napuste rijaliti imanje u Šimanovcima.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track