Najnovije vesti

IZMISLILA SILOVANJE I OTMICU, A ONDA JE OSUĐENA! Evo kako danas izgleda manekenka koja je digla SRBIJU NA NOGE!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

IZMISLILA SILOVANJE I OTMICU, A ONDA JE OSUĐENA! Evo kako danas izgleda manekenka koja je digla SRBIJU NA NOGE!

Stars

Manekenka Mina Milenković svima je poznata po skandalu kada je izmislila da je oteta i fizički zlostavljanja, zbog čega je bila osuđena na 100 sati društveno korisnog rada, a nakon toga se potpuno povukla iz javnosti, te se nije znalo šta se sada dešava sa njom, a na profilu njene drugarice osvanuo snimak na kome zajedno poziraju.

Manekenka Mina Milutinović, koja je ujedno i dobra drugarica Milenkovićevoj objavila je na svom Instagramu snimak sa njom i još jednom drugaricom, a one su svima poželele srećne praznike.

foto: Printscreen

Očigledno je da se Mina nije mnogo promenila, a sada živi u Italiji.

Podsetimo, manekenka je privukla 2013. godine kada je izbio haos zbog lažnog prijavljivanja fizičkog napastvovanja, a kasnije se ispostavilo da je Mina sve izmislila da bi privukla pažnju bivšeg dečka. Potraga za njom je trajala 39 sati, a kada se izgubljena manekenka bosa i raščupana pojavila u Resniku, policiji je malo trebalo da shvati da je otmicu izrežirala upravo sama Mina.

Nakon što ju je policija odvela u Urgentni, Mina je rekla da su je dva muškarca otela i zlostavljala, ali nije mogla da ih opiše. Ginekološkim pregledom je utvrđeno da njene tvrdnje nisu tačne, posle čega je priznala da je sve izmislila.

Ona je zatim osuđena na društveno korisni rad jer je tražila nagodbu, a u suprotnom pretila joj je kazna od jedne godine zatvora. Do pre nekog vremena Mina je kačila fotografije iz Italije, na kojima se videlo da je našla novog dečka sa kojim uživa u ljubavi. Duže vreme je bila u srećnoj vezi što je pokazivala na društvenoj mreži Instagram, međutim nedavno je donela odluku da izbriše svoj nalog.

Nije poznato zbog čega se manekenka odlučila na ovakav potez s obzirom da je imala dosta pratilaca.

Međutim sada je njena drugarica, takođe manekenka, Mina Milutinović - inače verenica srpskog košarkaša Nemanje Nedovića, objavila fotografiju na kojoj uživa sa Milenkovićevom i otkrila kako ona danas izgleda.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...