Najnovije vesti

UŽAS: Devojka (21) poginula u udesu 10 dana pred udaju!

Stravična nesreća u Čurugu

UŽAS: Devojka (21) poginula u udesu 10 dana pred udaju!

Crna Hronika
Mina Milenković sedela na zadnjem sedištu džipa, čiji je vozač u velikoj brzini izleteo s puta i zakucao se u parkirani kombi

NOVI SAD - Mina Milanović (21) iz Žablja kod Novog Sada poginula je u stravičnom udesu u sredu uveče u Čurugu. Ona je sa verenikom i dvoje prijatelja bila u džipu „landrover“, koji je sleteo s puta i zakucao se u parkirani kombi. Nesrećna Mina je ispala iz kola i poginula na licu mesta, a troje saputnika je povređeno.Automobilom je upravljao Mirko Trninić (43) iz Žablja, vlasnik pečenjare „Bos“ u Žablju. U kolima je bio i Minin verenik Teodor Toša Kanazir i Mirkova devojka Mara Stojkov iz Gospođinaca.Udarila u banderu- Vozač džipa imao je 1,04 promila alkohola u krvi i vozio je preko 100 kilometara na sat. Kad je izašao iz krivine, sleteo je s puta, udario u parkirani kombi i prevrnuo ga na stranu, a on se okrenuo za 360 stepeni - kaže izvor Kurira blizak istrazi.Devojke su sedele na zadnjim sedištima, a obe su od siline udarca izletele iz kola.- Kad sam izašao napolje, video sam kako Mirko, Todor i još jedna devojka zapomažu i traže nekog. Shvatio sam da traže Minu, rekli su da je ispala iz kola. Ubrzo ju je našla komšinica u svom dvorištu. Odletela je 10 metara, preletela ogradu i udarila u banderu kod komšije. Strašan je bio prizor - priča Ranko Kostrešević, u čiji kombi je udario džip s mladima.Jaukao od bolaKako kaže, ceo komšiluk je izašao da pomogne, a brzo je stigla i Hitna pomoć.- Mina je bila živa, ali je ubrzo preminula. Drhtavim glasom samo je rekao: „Gotovo je.“ Svi smo to teško podneli - kaže sagovornik Kurira.Tužnu vest najteže je primio Minin nesuđeni suprug.- Mladić je jaukao od bola... Za deset dana trebalo je da se njih dvoje venčaju. Ovo je užasna tragedija - kaže potreseni Kostrešević.(J. R. - S. S.)

Prebačen u KamenicuVOZAČU SLOMLJENA TRI REBRAVozaču džipa Mirku Trniniću polomljena su tri rebra i on je prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici. Mari Stojkov je polomljena karlična kost.- Ona je nakon ukazane pomoći puštena na kućno lečenje. Nakon pregleda otpušten je i Teodor Kanazir - rečeno nam je u KC Vojvodina.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...