BOKSER JU JE POZVAO, ONA JE OTIŠLA, PA JE ZA 2 DANA POBEGLA! Iva Grgurić priznala: Kakav krevet, imala sam samo DUŠEK!
Foto: Sonja Spasić

ZGRANULA SVE

BOKSER JU JE POZVAO, ONA JE OTIŠLA, PA JE ZA 2 DANA POBEGLA! Iva Grgurić priznala: Kakav krevet, imala sam samo DUŠEK!

Rijaliti -

Iva Grgurić istakla je za crnim stolom "Zadruge" da smatra da je i u rijalitiju, kao i u životu, mnogo puta "ispadala budala".

Međutim, tada se još jednom prisetila ruke pomoći poznatog bogatog biznismena, a onda i situacije koja ju je zadesila godinu dana pre toga. Na taj način, iznova je uspela da šokira sve detaljima iz svog turbulentnog života.

"Ispadala sam mnogo puta ovde budala. Najveća sam budala pre šest godina, ispričala sam vam svima o čemu se radi, a sada ću vam ispričati šta se desilo pre sedam godina... Otišla sam od roditelja sa 18 godina i živela sam sa gej parom u stanu. Dobila sam poziv od jednog boksera, dao mi je poslovnu priliku da radim na Zrću. Ja pitam o čemu se radi i oni mi objasne da ću prodavati epruvetice sa alkoholom za 13 kuna (oko 200 dinara), a od svake ću ja dobiti po jednu kunu (oko 15). Ja dolazim tamo, tu nije bio krevet, nego neki madrac, osam di-džejeva... Bilo je previše ljudi, po dvoje ljudi je spavalo u krevetima. I sada mi treba po plažama da nosimo te epruvetice i da ubeđujemo Engleze da je to domaća rakija. Jedva sam prodala 10 epruvetica. Pokupila sam se za dva dana. Tada sam se osetila kao budala. Radila sam kao hostesa", otkrila je Iva tokom dnevnog zadatka u Beloj kući.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track