Najnovije vesti

ŽESTOKO

MARIJANI POSLE DISKVALIFIKACIJE PRETE SMRĆU?! A Ivu Grgurić laži će skupo koštati: Evo kojom sumom je KAŽNJENA! (VIDEO)

Rijaliti

Zbog iznošenja neistinitih informacija i spominjanja zaposlenih u produkciji rijalitija, Marijana Zonjić "popila" je diskvalifikaciju, a njena "saučesnica" novčanu kaznu. Pošto je Milica Kemez pred svima pročitala pismo Velikog šefa te tako obavestila Marijanu da treba "smesta da napusti 'Zadrugu", nju je obezbeđenje ispratilo na kapiju. 

Sa druge strane, sudeći po šuškanjima po rijalitiju, Ivu Grgurić ovo će veoma skupo koštati. Ona bi, kako su pojedinci prokomentarisali u Beloj kući, sada dužna sumu od 50. 000 evra, dok su neki tvrdili da je ipak 10. 000 evra u pitanju.

"Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji", pročitala je Milica deo pisma koji se odnosi na laž koja je izrečena - da produkcija zadrugarima sipa nedozvoljene supstance, što je kako dalje stoji u pismu "u najmanju ruku neosnovano."

"Za iznošenje ovakvih laži bismo mogli pokrenuti sudski postupak kako bismo sačuvali ugled ovako velike kuće. Kako je cela izmišljenja priča i blaćenje poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u 'Zadruzi'. Marijana smesta napusti 'Zadrugu", pisalo je u pismu Velikog šefa.

foto: Printscreen

Marijana se, inače, po prvi put oglasila pošto je napustila rijaliti naselje, pa istakla kako će samo vreme pokazati ko je Iva zapravo. 

"Eto moje 'drugarice' koja mi je napakovala priču koju je ona pričala. Dokazaće se vremenom ko je Iva!" poručila je ona putem društvene mreže Instagram, ali nije se tu zaustavila. 

foto: Instagram screenshot

"Nema potrebe da moju mamu zovete sa hrvatskog broja i da joj pretite da ću ja biti ubijena i silovana, znam da sam Ivinoj podršci dala njen kontakt i da to oni rade. Sram vas bilo!" besnela je ona po društvenim mrežama zbog novonastale situacije.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...