GRGURIĆEVA ĆE ZBOG OVOGA PASTI OD MUKE! Oglasila se ćerka biznismena za kog Iva tvrdi da joj je napravio PAKAO OD ŽIVOTA
Foto: Sonja Spasić

turbulentno

GRGURIĆEVA ĆE ZBOG OVOGA PASTI OD MUKE! Oglasila se ćerka biznismena za kog Iva tvrdi da joj je napravio PAKAO OD ŽIVOTA

Stars -

Povodom ozbiljnih optužbi izrečenih od strane Ive Grgurić u rijalitiju na račun Marijana Šarića, njegova ćerka Lucija se oglasila pa bez dlake na jeziku progovorila na ovu temu.

"Nemam komentara stvarno, ne znam ko može verovati u Ivinu priču. Cura je sama priznala ko je i šta je, nema se tu više šta dodati", kratko je izjavila ona.

Ivi zasigurno neće biti svejedno kada bude saznala za ovo.

Podsetimo, Iva Grgurić prethodne noći zgranula je sve novim detaljima koje je iznela na račun hrvatskog biznismena Marijana Šarića. Naime, ona ga je optužila da ju je maltretirao kada je saznao da je imala dečka sa strane, što je od njega krila, kao i da ju je nakog toga opsedao i slao joj svoje ljude na vrata.

Pored toga, ona je hrvatskog biznismena optužila da je slao svoje ljude da je uhode u klubu, kao i da je čula da su oni planirali da bace Molotovljev koktel na automobil njenog tadašnjeg dečka.

foto: Sonja Spasić

Inače, Grgurićeva je tvrdila da ju je majka podržala da bude u aferi sa Marijanom zbog novca i materijalne koristi koje je njena porodica imala od toga, kao i da je zbog očuha pobegla od kuće.

foto: Printscreen, Magazin In

Kurir.rs/Pink/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja