NIKADA GA NIJE PRIHVATILA KAO LUNINOG DEČKA! Gagi otkrio skandalozne detalje o Anabeli, Đoganijeva BESNO napustila KUĆU
Foto: Printscreen, ATA Images

Haos

NIKADA GA NIJE PRIHVATILA KAO LUNINOG DEČKA! Gagi otkrio skandalozne detalje o Anabeli, Đoganijeva BESNO napustila KUĆU

Rijaliti -

Jedna od tema u sinoćnoj emisiji u "Zadruzi" bila je veza Marka Miljkovića i Lune Đogani, a jedan od onih koji su pričali, bio je i Lunin otac, Gagi Đogani. U jednom momentu, bila je spomenuta i njegova bivša supruga Anabela Atijas.

To Luna nije mogla više da sluša, pa je napustila emisiju i otišla sa Miljkovićem u hotel. Ono što je zanimljivo jeste da je Gagi u jednom momentu rekao da Anabela nikada nije podržavala vezu Lune i Marka.

"Meni je najbitnije da je moje dete srećno. Ne mislim da Marko može da je ugrozi. Ja sam ih ostavio u miru kada sam ulazio u Zadrugu 3. Anabela se pomirila s tim da ne može da utiče na svoje dete, da ne može da bude sa Markom, da li je htela u to ne mogu da ulazim. Sad verovatno su se tu dešavale neke svađe, ja to ne mogu da znam. Anabela i ja se u dosta stvari ne slažemo. Kada je u pitanju Luna, ja razumem Lunu i ja sam uz Lunu. Pročitao sam poruku koju je Anabela napisala", rekao je Gagi.

foto: Printscreen

"Gagi pozdravlja svaku Luninu odluku, on veruje u ljubav. Što se tiče Anabele, ja nju razumem. Anabela nije protiv Marka zbog Marka, jer je gledala Lunu kako pati. Ovde se samo pravi bauk da bi Anabela ispala najgora", govorila je Ermina.

"Anabela je Marka poštovala i nikada ga nije prihvatila kao Luninog dečka. Suština problema je to što Anabela neće da prihvati Marka kao Luninog dečka", govorio je Đedović.

"Anabela nikada nije prihvatila vezu Lune i Marka. Anabela je morala da se pomiri sa činjenicom što Luna voli Marka i nije mogla s tim da se bori, odustala je. Kada su neki problemi između Lune i Marka, Luna mene zove. Luna ludo voli Marka i ona ne voli puno da sluša kritike. Ona je došla zbog ljubavi prema Marku, nju ne zanima novac, ni karijera...", otkrio je Gagi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track