ŽENI SE ĐANI PO DRUGI PUT! Evo kad je zakazao SVADBU, a tek kad čujete šta će Slađana da obuče taj dan
Foto: Printscreen Amidži šou

Zlatna svadba

ŽENI SE ĐANI PO DRUGI PUT! Evo kad je zakazao SVADBU, a tek kad čujete šta će Slađana da obuče taj dan

Stars -

Slavni folker Radiša Trajković Đani važi za jednog od najtraženijih pevača na našoj javnoj sceni. Kako mnogo radi i često putuje Đaniju teško padaju buđenja rano ujutru..

- Teško, jer sam ja navikao da svako jutro legnem oko 4, 5, 6 sati i kad me ujutru žena budi u pola 9, kaže: "Hajde ljubavi ustani treba da ideš na snimanje, jutarnji program"... Jao. Kafica da dođem sebi, hladan tuš i pun gas - rekao je Đani kroz osmeh.

foto: Provatna Arhiva

Kako koronavirus vlada širom planete, a Đani stalno putuje i u kontaktu je svakodnevno sa ljudima, bilo je neizbežno pitanje da li se plaši ovog virusa, ali on je i na to imao simpatičan odgovor.

- Stara dobra šljiva udari i pobijem sve te bacile i viruse i sebe ubijem i viruse i sve - naveo je folker.

- Ove godine ništa. Kod moje žene je svaki dan 8. mart, kupio sam joj poklon do 2050. godine. Mi smo 24 godine u braku, dogodine pravimo srebrnu svadbu. Biće moja žena u venčanici, ja ću odelo da nosim prvi put i kravatu, da budem pravi gospodin - otkrio je Đani.

On se sa porodicom nedavno preselio u novi stan u elitnom delu grada Beograd na vodi, a tamo žive već mnoge poznate ličnosti sa našeg estradnog neba. Međutim, Đani kaže da kod kuće samo prespava, te da ne viđa tako često komšije pevače.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track