AKO NIJE BILA S NJIM, MORA DA JE GLEDALA ĆERKU DOK IMAJU INTIMNE ODONSE? Bivša zaova žestoko oplela, Anabela joj se GADI
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

HAOS

AKO NIJE BILA S NJIM, MORA DA JE GLEDALA ĆERKU DOK IMAJU INTIMNE ODONSE? Bivša zaova žestoko oplela, Anabela joj se GADI

Rijaliti -

Nađi Đogani strašno je zasmetalo što je Anabela Atijas rekla da Marko Miljković "ima smoki u gaćama". Ona ju je zbog toga nazvala monstrumom pa istakla koliko joj je gadno što se tako izrazila, a kako domaći mediji prenose pisanje Sveta, posumnjala je i u to kako je uopšte svesna tako neke informacije.

"Anabela je monstrum. Gadno mi je kako govori da je Marku smoki u gaćama. Kako ona zna da on ima smoki ako nije bila sa njim i nije videla njegov polni organ? Ili ako nije gledala njegov i Lunin intimni odnos?" zapitala se Nađa, ali nije se tu zaustavila.

"To je bolesno. Ona je željna slave i popularnosti i opsednuta je Markom. Rekla je da će izlečiti kada iznese sve što joj je na duši, iznela je i šta sad? I dalje nije ostavila Lunu i Marka na miru", dodala je Đoganijeva.

"Pritom je njen Andrej istih godina kao Marko, a i sličnog ponašanja. Anabela je uvek volela mlađe i gledala samo sebe", tvrdi Nađa.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Kurir.rs, M.G/Svet/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track