MESECIMA MU JE BILA LJUBAVNICA? Darko Vlajić varao suprugu sa Atinom Ferari: Nakon tezge, završili su u krevetu ZAJEDNO!
Foto: Dragan Kadić

ŠOK

MESECIMA MU JE BILA LJUBAVNICA? Darko Vlajić varao suprugu sa Atinom Ferari: Nakon tezge, završili su u krevetu ZAJEDNO!

Rijaliti -

Starleta Atina Ferari vapila je nedeljama za adrenalinom koji nosi učešće u "Parovima" pa je odlučila da se vrati na luksuzna vrata u najboljem mogućem sjaju.

Naime, atraktivna igračica je srdačno pozdravila Uroša Anđelića i Darka Vlajića, jer ističe da ih obojicu odlično poznaje.

foto: Pritnscreen Instagram

Atina je navodno imala vrelu akciju sa Darkom, te da je on svoju lepu suprugu prevario sa kontroverznom pevačicom nakon jedne tezge.

"Bili su pripiti. Nakon tezge koju su odradili zajedno, završili su u krevetu. Njegova supruga naravno, ne zna za to. Žena je uvek strahovala da ima švalera pored sebe, ali nije imala predstavu da će je tek tako prevariti sa Atinom Ferari koja je daleko ispod Aninog nivoa. Vlajić je video priliku, pa ju je odlično iskoristio, drugačije nije mogao" kaže gospodin odlično upućen u situaciju, koji dodaje.

foto: Happy screenshot

"Nisam siguran da li su nastavili aferu, ali znam da su se viđali na nastupima, i da su na istim odlično komunicirali", tvrdi upućen izvor.

Kurir.rs / Happy / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track