ermini je priznao sve

MOJU DECU ĆU DA JOJ UZMEM, A BLANKICA NEKA OSTANE KOD NJE?! Gagi skovao pakleni plan: Neće debil da mi zagorčava život!

Rijaliti -

Gagi Đogani u razgovoru sa Erminom Pašović u dvorištu Bele kuće "Zaruge" istakao je koliko ga Anabela nervira, iako "nema nikakvu obavezu prema njoj, koja mu je pre deset godina bila žena".

On je izrazio i nezadovoljstvo time kakva je ona majka, te izrazio želju da svoje devojke uzme za sebe po odlasku sa rijaliti imanja u Šimanovcima, a bivšoj i Andreju prepusti brigu samo o njihovoj ćerki, jer o Luni i Nini "niko ne može da vodi računa kao on".

foto: Printscreen

"Bila si mi žena pre deset godina, nemam više nikakve obaveze prema tebi. Ja ću na kraju zbog dece da odem u grob, vratio sam se normali, normalno se ponašam, sve okej... Došla da mi zagorča život ovde u rijalitiju, debil. Što ne priča o svom razvodu i svom sadašnjem životu? To prikriva. Pričaj kako sada živiš, ti si nesrećna... Pusti ti mene. Ne može očuh da čuva moje dete, kako ja brinem. Ne kažem ja, Andrej je pažljiv, ali ja sam ja. Ne može niko da me zameni. Hvala Andreju za svašta, ja znam da je on dobar momak. Ne krivim ja njega ništa", pričao je Gagi.

foto: Printscreen

"Ona je videla... Ko te pita, ženo? Pusti Lunu da živi svoj život, nije ugrožena. Ja je ne bih pustio da dođe. Najbolje uvedite mi moju sestru, pa moja sestra bi je ovde poravnala za tri sekunde. Ja ću da uzmem decu za sebe kada izađem napolje. Ninu ću da uzmem, Blankica neka ostane kod nje. Ninu neće upropastiti. Samo nisko udara. Celoj porodici Đogani j*bala je majku majčinu. Ova ulazi sa limuzinom, ova ulazi sa avionom. Zvezde! Bijonse! Ja se tresem od sinoć, ona đuska uz 'Mišiće', ona đuska, kao da se ništa nije desilo."

foto: Printscreen

"Ustala žena, mantil nosi, sve uredno, a meni nije do života. Hoću da se udavim u jezeru. Dođe mi da skočim i da više... Ono, znaš... Koliko nju boli k*rac za sve ovo. Ona sada jedva čeka 4 sata da dođe Milan i start", dodao je Gagi.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track