SANJA TEK SAD MATOROJ NEĆE OPROSTITI IZDAJU! Tek kad čujete šta kaže o rođendanskom poklonu koji je Luna dala Matoroj!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Printscreen Pink Tv

definitivno kraj

SANJA TEK SAD MATOROJ NEĆE OPROSTITI IZDAJU! Tek kad čujete šta kaže o rođendanskom poklonu koji je Luna dala Matoroj!

Rijaliti -

Sanja Stanković, koja je bivšoj devojci Jovani Tomić Matoroj organizovala proslavu rođendana u Zadruzi, ogorčena je na njeno ponašanje, koje je u stvari i doprinelo tome da njih dve okončaju vezu.

Naime, zadrugari su joj najviše zamerili na tome što je previše brinula o Luni Đogani, koja juče nije ni došla na njen rođendan, a kasnije joj je poklonila brojanicu koju je Jovana s oduševljenjem prihvatila. Međutim, Jovana se ni zbog čega ne kaje, a čak je istakla i da bi sve uradila isto i da je i dalje u vezi sa Sanjom!

Stankovićeva poslala Matoroj jasnu poruku - razočarana je do srži u svoju bivšu emotivnu partnerku.

"Iskreno, jeste me je razočarala i njeni prijatelji su u neverici. Meni je bitno da sam ja ispala čovek i pokazala svoju veličinu samim tim što sam joj organizovala rođendan. I tog dečka kojeg pominje ,,verenika'' koji ne postoji u mom životu smatram da se namerno hvata za njega da bi opravdala svoje druženje za Lunom i Anabelom. Jako je ružno da kažeš: ''I da sam i dalje sa Sanjom, isto bih uradila'', a znaš da mi smeta. Jednostavno je izabrala njih dve umesto mene i ja joj želim sreću - rekla je Sanja", pa je prokomentarisala i Lunin rođendanski poklon Matoroj.

"Što se tiče Luninog poklona, ispala je smešna, jer kao nije htela da dođe na rođendan, a daje poklon. Šopićkina reakcija u tom trenutku je bila adekvatna i na mestu (krstila se) kada je videla šta Luna radi", poručila je Sanja.

foto: Printscreen

kurir.rs/pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track