PLANIRALA JE BRAK I DETE SA SANJOM! Matora otkrila ko je trebalo da NOSI BEBU i kako bi se zvala!
Foto: Marina Lopičić

Sve isplanirali

PLANIRALA JE BRAK I DETE SA SANJOM! Matora otkrila ko je trebalo da NOSI BEBU i kako bi se zvala!

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora i dalje se oporavlja od raskida veze sa Sanjom Stanković. Ovog jutra o svemu je pričala sa Ivanom Šopić.

"Ja imam neverovatno izražen majčinski instinkt, vezana sam i za dete moje drugarice, imam istetovirano, za moju Dunju. Mi smo pričale bile još na početku da će nam se dete zvati Lola bilo da je dečak ili devojčica",rekla je Jovana.

foto: Printscreen

"Završila se "Zadruga 2", ja sam uzela stan, prošla gej parada... Imali smo neki intervju i pitali su nas da li želimo i ja sam rekla da imam veliku želju. Kad smo bili na Šri Lanci, ja sam namerno potencirala da mi kupi prsten kad ona već ne želi to. Ja sam rekla kada izađem da ću da je pitam, kad smo već pričale o tome. Znaš šta je najveći problem, što ona nije razmišljala o detetu i braku sa mnom. Mislim ne brak, ali neka žurka kao. Najgore mi je što ona sa mnom nije videla budućnost, volela me jest", rekla je Matora Ivani.

"Ali kako kad si ušla u Zadrugu zbog stana", upitala je Šopićka.

"Mislila sam da to znači "spremna sam, hajde da se dogovorimo hoćeš li ti da nosiš ili ja". Nismo imale dogovor da ćemo imati dete, ali sam mislila da je to logičan sledeći korak, ako je sve ostalo ispunjeno", rekla je Jovana.

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track