Najnovije vesti

TARA SIMOV IZGUBILA 33 HONORARA U RIJALITIJU, A OPET BI DOŠLA: Priznala svoje GREŠKE, pa progovorila o Zadruzi 4 (VIDEO)
Foto: Printscreen

ISKRENA

TARA SIMOV IZGUBILA 33 HONORARA U RIJALITIJU, A OPET BI DOŠLA: Priznala svoje GREŠKE, pa progovorila o Zadruzi 4 (VIDEO)

Rijaliti

Tara Simov progovorila je o svom učešću u rijalitiju, pa i da li se zbog nečega kaje.

"Ne da se kajem za svoje postupke. Najviše se kajem za te psovke, kajem se za par stvari za neke ljude. Na prvom mestu Janjuš, dva mesečna honorara zbog toga. Bespotrebna svađa. Nije mi potrebno da se svađam i psujem čoveka od dva metra. Svađa sa Minom i Mensurom. Svađe sa Matejom isto", rekla je Tara, pa dodala:

foto: Printscreen

"Ne znam da li je pravi termin "kajanje" jer može pogrešno da se protumači. Kajem se zbog cele situacije sa Matejom, odnodsno kajem se što sam se zaljubila. Nisam imala emotivni mir već godinama. Ja sam ovde sebi nadogradila mozak na deset godina. Kajem se što sam sebi dozvolila da se emotivno uništim."

foto: Printscreen

Tara je potom progovorila o "Zadruzi 4".

"Ja neću da kažem "nikad". Setimo se koliko su nam puta progledali kroz prste, i za spavanje nas nisu toliko kažnjavali, iz poštovanja prema ovoj kući, ušla bih i za 10 godina", odgovorilaje ona. Simova je otkrila da od 44 nedelje koliko boravi u "Zadruzi", kroz kazne je izgubila čak 33 nedeljna honorara.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...