RIJALITI POSLE RIJALITIJA: Mima Živković pretrpela STRAŠNE UVREDE od bivšeg cimera! Poludeće kad čuje kako ju ne NAZVAO!
Foto: Printscreen/Instagram

ISPROZIVAO JE ZA SVE PARE

RIJALITI POSLE RIJALITIJA: Mima Živković pretrpela STRAŠNE UVREDE od bivšeg cimera! Poludeće kad čuje kako ju ne NAZVAO!

Rijaliti -

Miroslava Mima Živković je kao što je svima poznato u žestokom sukobu sa bivšim cimerom, koji je ni ovaj put nije štedeo.

Njih dvoje su preko društvenih mreža nastavili sukob i prepucavanje.

"A ova lopata seljačka iz Pukovca je išla kod šminkera sinoć? Seljančura je uvela ruža na ruci kao violinski ključ joj više izgleda kao kalauz. Sa izgledom osrednje seljačke fufe koja je u poodmaklim godinama pa je zovu usedelica. Ona je jedan klasičan medijski incest kojoj treba ograničiti i kretanje u bolnici zatvorenog tipa, a kamo li pojavljivanje međ' ljudima (čisto da ih ne plaši). Izgleda i priča joj se ne poklapaju uošte, jer smrdi na balegu, a iznajmila je šminkera. Okupaj se oblesnice. Toliko. Jelena molim te prenesi ovo bivšoj drugarici, dok sam ti pričao da ne može to tako i da su klasne razlike nepremostiva stvar u druženju nisi verovala", napisao je Marko na svom Instagramu.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track