ZILHA JE SVE ZA SVE ODAVNO ZNALA? A Dragana Mitar sada se gorko kaje: Da mogu da vratim vreme, to NE BIH ponovo uradila!
Foto: Printscreen Pink

priznala

ZILHA JE SVE ZA SVE ODAVNO ZNALA? A Dragana Mitar sada se gorko kaje: Da mogu da vratim vreme, to NE BIH ponovo uradila!

Rijaliti -

Dragana Mitar gostujući u jednoj emisiji pokajala se zbog afere sa oženjenim Edisom Fetićem. Kako je istakla, da može da vrati vreme - ne bi to ponovo uradila kako svom, pa tako ni njegovom braku.

Nekadašnji prijatelj i cimer sa rijaliti imanja u Šimanovcima već se bio osvrnuo na tu temu, a tokom večeri, Mitrova nije mogla da ne pokaže svoje pokajanje.

"Ja sam rekao da smo drugari, tebi kad je odgovaralo ti si rekla da jesmo, kad ti je odgovaralo da smo poznanici - onda smo bili poznanici. Pre nego što sam ušao, ja sam imao samo reči hvale. Mi smo se upoznali dok si ti znala šta ja radim. Ti si meni bila super, imao sam štivo... Ti si meni davala sve ono što je meni i trebalo. Tako je i krenula afera sa Sinišom! I ti si imala korist, bila si mlada, uletala si u rijaliti... A ja sam tebi mogao da pričam šta god hoću. Dragana, ne služi se lažima. Ona i Edo su se dopisivali da im je dobar s*ks kad uzmu kokain. Ti si narkofil. Do tih poruka je Zilha došla, ona se uplašila da poruke ne dođu do Siniše, zbog razvoda i starateljstva. A Eda sam video dan pred ulazak u 'Zadrugu' i jednom preko video poziva", prisećao se Đedović u "Zadruga, narod pita".

"Na ovakve budalaštine nemam šta... Meni je ovo smešno. Iskoristio si me, taman da kupiš plac, kuću", nabrajala je Dragana, koju je nešto kasnije sačekalo i pitanje gledaoca.

"Pitao bih Draganu da li se diči time što je uradila u 'Zadruzi 3?" glasilo je ono, pa je Mitrova istakla da se kaje i da je pogrešila.

"Ne, naravno da se ne ponosim, pogrešila sam, nije mi trebalo sve to, ali sam se sada opametila", naglasila je ona.

Publika sa Tvitera takođe je upitala Draganu da li se kaje zbog ljubavne afere sa Edisom Fetićem i da li je grize savest zbog Zilhe, njegove supruge.

"Da, kajem se, da vratim vreme, ne bih to uradila. Ne bih ni svom, ni njegovom braku uradila to ponovo", zaključila je ona.

foto: Printscreen, Printscreen Instagram

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja