Najnovije vesti

EDIS FETIĆ ODGOVORIO NA DRAGANINE OPTUŽBE! Evo otkad TVRDI da nisu ni pričali, niti planira sa njom bilo kakav KONTAKT!
Foto: Printscreen Pink

žestoko

EDIS FETIĆ ODGOVORIO NA DRAGANINE OPTUŽBE! Evo otkad TVRDI da nisu ni pričali, niti planira sa njom bilo kakav KONTAKT!

Stars

Brojne spekulacije su bile odmah pokrenute pošto su paparaco fotografi "upecali" Edov automobil ispred zgrade Dragane Mitar. Međutim, nakon njene izjave da joj se on "smuca po komšiluku", bivši zadrugar nije štedeo na rečima, prenose domaći mediji pisanje Stara. Naime, on tvrdi da oni već neko vreme nemaju nikakav kontakt, te da i ne planira sa "tom ženom" bilo kakvo viđanje. 

"Iznerviram se uvek kada pročitam laži o sebi. Ponavljam po stoti put! Sa Draganom sam se video i porazgovarao poslednji put onda kad je došla po mene u Šimanovce i odvezla me na mesto gde su me čekali drugari", počeo je Fetić. 

"Otada nisam imao nikakvu komunikaciju sa njom niti planiram. Nisam spavao u njenom stanu, niti vozim taj auto sa slike, već BMW. U Beogradu imam svoj stan. Tu uvek spavam kada poslovno dolazim, a sa Draganom neću da me više bilo ko povezuje jer me ona ne zanima."

"I kad dođem u Beograd, nikome ne pričam da me ne bi saletali mediji. Dosta mi je više povezivanja i tračeva. Dok je trajalo, trajalo je. Nemam više ništa sa tom ženom. Neka vam ona objasni čiji je auto ispred njene zgrade, kao i onaj 'hamer' kojim je došla po mene. Nisam upućen, ona će vam mnogo bolje objasniti", zaključio je žestoko on. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Star/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...