MONIKU HORVAT OPTUŽILI DA SE BAVILA PROSTITUCIJOM! Car odmah skočio u njenu odbranu, pa se obratio njenoj MAJCI! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

šok

MONIKU HORVAT OPTUŽILI DA SE BAVILA PROSTITUCIJOM! Car odmah skočio u njenu odbranu, pa se obratio njenoj MAJCI! (VIDEO)

Rijaliti -

Tokom emisije "Gledanje snimaka" Jovana Tomić Matora i Mina Vrbaški, iznele su niz osuda na račun Monike Horvat. Nakon mnogo otvorenih tema, u priču se uključio i Filip Car.

"Ja bih hteo samo tri stvari da kažem, i želim da se obratim njenoj majci, ona ne treba da bude na lekovima, jer ona ima 28 godina, i sa njom je sve bilo iskreno, i stvano je bila zaljubljena. Što se tiče Dubaija, tamo su moji prijatelji, koji su i njeni prijatelji. Oni imaju klub, rentakar, i sve ih znam. Monika je otišla u Dubaji, sa prijateljicama, bila je hostesa i pr menadzer. Prvi ne bi dozvolio da ode u nešto nenormalno i nemoralno. Voleo bih da se moji prijatelji oglase, ako treba", dodao je Car.

foto: Pritnscreen

"Samo da dodam, za Filipa ništa nisam ružno rekla, nikada", dodala je Monika.

"Što se tiče žene koju su pominjali, i vezivali za Moniku, to je glupost. Ona nije pr*stitutka, bio sam kod nje u poseti, da se zna", rekao je Car.

"Ne morate da se perete, moja kuma je hostesa, ne znam što je Filip brani", dodala je Matora.

"Sa Monikom čovek mora biti pažljiv, ona je teška, i sa nekim drugim ljudima se slažem, kada su protiv nje, jer je teška", dodao je Car.

foto: Pritnscreen

"Vi pričate da nikog nećete da napadate, i da nećete da pravite žrtvu od nekog, a to upravo radite. Uradili ste to, svi vi. Osam ljudi je protiv jedne devojke, koja se bavila prostitucijom. I sad mi je čudno da je on išao da je poseti u Dubaji", dobacila je Miljana.

"Devojka je bila sa svojim dečkom, ne znam što je napadaju", objašnjavao je Car.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track