Najnovije vesti

SANJA PREVARILA MATORU, ANĐELO TEODORU?! Ranković se viđao sa Stankovićevom dok su bili u VEZAMA, svim silama se PRAVDAJU! VIDEO
Foto: Damir Dervišagić

AFERA

SANJA PREVARILA MATORU, ANĐELO TEODORU?! Ranković se viđao sa Stankovićevom dok su bili u VEZAMA, svim silama se PRAVDAJU! VIDEO

Rijaliti

Okupljanje za crnim stolom izazvalo je pravu pometnju kada se pomenuo odnos Teodore Džehverović, Anđela Rankovića i Matorine bivše devojke Sanje Stanković.

"Da li je Teodora znala da ste vi išli u bioskop i da ste se viđali?", glasilo je pitanje za Anđela.

"Nije, zato što nismo bili zajedno, Teodora i ja nismo u kontaktu odavno. Sanja i ja smo se u januaru videli. Da li ti je spomenula da je bila sa Markom, Milošem, Anđelom tada i tada?", pitao je Anđelo Matoru.

foto: Printscreen

"Ja verujem da je Anđelo muvao! Rekla mi je ko je sve muvao od strane tvojih prijatelja. Nabacio je njegovim prijateljima, a on se loži na nju", ubacila se Matora.

foto: Printscreen

"Nismo se mi tako dogovorili, niko nikoga nije cimao za bioskop, videli smo se i ona je predložila da odemo u bioskop. Ne mogu ja ovo", reklao je Anđelo.

"Oni su bili zajedno. Anđelo je nagovarao Matoru da se okane Sanje, kako bi sebi odlobodio put. Daj, Sanja, niko nije glup. Pošto si ti varala Matoru, on je varao Teodoru!", objasnila je Marija.

foto: Printscreen

"27. januara je meni Goca kukala nešto na Anđela, tako da su bili zajedno i tada", otkrila je Ivana Šašić.

Sanja je dodala da je, za njen rođendan, Anđelo završio sa nekom devojkom.

"Anđelo i Sanja i dalje imaju potrebu da bleje i provode vreme zajedno, ne moraju da se ustručavaju zbog mene. I ja mislim da su Anđelo i Sanja imali nešto, nisu čista posla. I Sanji sam rekla da sam sigurna, ako bih uzela njen telefon, da bih našla njihove prepiske sada. Nikada mi neće izaći iz glave onaj njihov klip iz izolacije, kada su se češkali i mazili", objasnila je Matora.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...