ONA JE VEOMA NAMAZANA I DVOLIČNA! Lili urnisala Nadicu, ono što joj poručila će je ZABOLETI: A onda potkačila i Nadeždu!
Foto: Printscreen Zadruga

bez dlake na jeziku

ONA JE VEOMA NAMAZANA I DVOLIČNA! Lili urnisala Nadicu, ono što joj poručila će je ZABOLETI: A onda potkačila i Nadeždu!

Rijaliti -

Bišva zadrugarka Ljiljana Stevanović Lili komentarisala je aktuelna dešavanja u Beloj kući, i tom prilikom otkrila šta misli o bivšim cimerkama Nadici Zeljković i Nadeždi Biljić.

Lili nije imala lepe reči za njih, te je rešila da oplete po njima.

"Nadica je p*ca sa dva lica, veoma namazana. Ni u jednu Nadu ne polažem nade. Nadica je rešila da uđe u rijaliti, ništa ne krije, imala je problem sa mnom, bio je izbor za mis, kao meni ne priliči u mojim godinama. Tri, četiri puta me je ukanalila, ja sam je pitala: "Ako si na izboru za mis glasala za žene i majke, što si mene preskočila?" Ona se tu uvredila, krenula je rasprava. Sve smo mi majke samohrane, razvedene, ni meni nije bilo potaman, ali ja sebe ne predstavljam tako, ne pričam o tome. A Nadežda, koja je sad ušla, ona se ukanalila", rekla je Lili u emisiji "Pitam za druga".

Lili Stevanović
foto: Printscreen

Inače, Zeljkovićeva i Lili su ranije imale nekoliko puta rasprave.

"Meni si zabavna, ali mi je žao da ti čupaju kosu. Napiće ti se krvi što si bezobrazna" prebacila je Nadica nedavno.

"Ja nisam kriva što ti izgledaš kao baba, iskompleksirna si žena" uzvratila je Lili.

"Kija će da me brani od napada (smeh). Halo, prozivaš devojke da su prostitutke, da njihove majke slušaju, da li si normalna...", nastavila je Nadica tada.

Nadica Zeljković
foto: Pritnscreen

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track