ŽENA NIJE NOSILA NOVČANIK KAD SE SA MNOM VIĐALA: Alen Hadrović razvezao jezik o svojim VEZAMA! Jednu sam morao da NAPIJEM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZAVODNIK

ŽENA NIJE NOSILA NOVČANIK KAD SE SA MNOM VIĐALA: Alen Hadrović razvezao jezik o svojim VEZAMA! Jednu sam morao da NAPIJEM! (VIDEO)

Rijaliti -

Alen Hadrović i Ermina Pašović su sedeli na garnituri u dnevnoj sobi i razgovarali o devojkama sa kojima je on bio i kako je njegova majka reagovala.

"Jao imao sam situaciju kada mi je jedna obula moje kućne papuče, mrzelo je da obuva štikle kada je odlazila", pričao je Alen.

"Jao, je l' ti majka videla to?", upitala je Ermina.

"Nije. Jednom mi je bila jedna Ruskinja sa kojom sam bio, ali nisam znao da pričam sa njom, pa sam morao da se napijem pa da lupetam svašta", pričao je Alen.

"Ja smatram da muškarac mora da bude stub kuće, ali smatram da je lepo i da žena ima svoj dinar, da ima novac za sebe, da kupi nešto i mužu", pričao je Alen.

"Jao moj bivši muž je imao problem sa mnom, ja sam bila ona koja je stalno menjala izgled kuće, njega je to nerviralo", otkrila je Ermina.

Alen se nakon toga osvrnuo na vezu koju je imao sa jednom devojkom.

Alen Hadrović
foto: Printscreen

"Imao sam situaciju devojka sa kojom sam se viđao, stalno nije nosila novčanik kada se viđala sa mnom. Meni nije jasno to, ne bih joj ja dao da plati, ali lepo je da se ponudi", ispričao je Alen.

"To ti je klasična sponzoruša, ali to si ti kriv, ti si je vodio svuda, znam ja tebe", pričala je Ermina.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja