OGLASILA SE ANINA MAJKA! Gospođa Bulatović burno reagovala na pomen veze svoje ćerke i bivšeg dečka Miljane Kulić!
Foto: Printscreen/Pink

HAOS

OGLASILA SE ANINA MAJKA! Gospođa Bulatović burno reagovala na pomen veze svoje ćerke i bivšeg dečka Miljane Kulić!

Rijaliti -

Ana Bulatović već nekoliko meseci intezivno provodi vreme u društvu Lazara Čolića Zole koji se proslavio zahvaljujući vezi sa Miljanom Kulić.

Ana Bulatović
foto: Printscreen/Zadruga

Mediji su kontaktirali sa majkom Ane Bulatović kako bi prokomentarisala odnos svoje ćerke i Čolića, međutim gopođa Bulatović imala je burnu reakciju:

- Ja te stvari neću da komentarišem! Molim vas da me ne uznemiravate! Nas to ne zanima - u više navrata je u besu prokomentarisala Anina majka.

Ovom izjavom Anina mama je dokazala da poštuje ćerkinu volju ne komentarišući dešavanja iz rijalitija.

Podsetimo, Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić raskinuli su svoju dugogodišnju vezu pre nekoliko meseci, i od tada je Bulatovićeva sve bliža sa bivšim dečkom Miljane Kulić. Ana i Zola sve više vremena provode zajedno, a Bulatovićeva je pre nekoliko dana ovako komentarisala svoj odnos za Zolom, i činjenicu da im je Kulićava "dala blagoslov":

- Mi smo drugari i nema nekog bližeg kontakta, i znam da je rekla da možemo da budemo zajedno i ne treba mi blagoslov od Miljane jer se ja nje ne plašim! Mi smo se šalili na razne teme, ali nikada nismo rekli da ćemo ući u vezi i posle je krenula priča, i videli smo da to nisu shvatili mako šala i da nismo trebali da se šalimo. Jesam spremala sam mu, jer Zola brine o meni i bio je u izolaciji, i svakome bih spremila doručak i jesam se brinula i jeste mi drag, nisam ravnodušna - rekla je Ana.

Ana Bulatović
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/S.M./Pink

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja