MILOJKO BOŽIĆ POKAZAO OMILJENO MESTO U SVOM DOMU: Milijana od koje se RAZVEO trebalo je da živi baš tu! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

RASKOŠ

MILOJKO BOŽIĆ POKAZAO OMILJENO MESTO U SVOM DOMU: Milijana od koje se RAZVEO trebalo je da živi baš tu! (FOTO)

Rijaliti -

Milojko Božić slavu je stekao zahvaljujući vezi sa pet decenija mlađom Milijanom Bogdanović pred kamerama rijalitija "Parovi".

Milojko Božić
foto: Printscreen/Happy

Kontroverzna romansa podelila je Srbiju. Vest o ovoj neobičnoj razlici u godinama iznenadila je mnoge, pa je dospela i do svetskih medija.

Milojko i Milijana su odlučili i da se venčaju prošle godine, ali bračna zajednica nije uspela zbog Milijaninog nemirnog duha, i švrljanja.

Ona je javno pred kamerama bez stida i srama prevarila svog muža, a ono što je mnoge posebno zgrozilo jeste to što je pred njim imala odnose sa drugim čovekom.

Dobro vece svima

Posted by Milojko Bozic on Tuesday, 22 December 2020

Milojko ova poniženja zbog slabog srca nije mogao da trpi, pa se odlučio za razvod.

Njih dvoje su brak prekinuli krajem 2020. godine. Nakon što je stavio tačku na ljubav sa mlađom ženom, Božić se posvetio sebi.

- Šta da vam kažem. Okej sam, kako moram, sa Milijanom na svu sreću više nemam nikakve veze, nek radi šta god želi - prokomentarisao je Milojko.

On je aktivan i na društvenim mrežama sa kojih je svoju bivšu dragu obrisao. Njegovi pratioci su primetili dve stvari - praktično na svakoj slici, Milojko ima isti, pomalo komičan izraz lica, i omiljeno mesto za fotografisanje je veliko ogledalo u hodniku njegove kuće.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track