OTAC PAULE HUBLIN ŠOKIRAN POSTUPCIMA ĆERKE PROGOVORIO ZA KURIR: Ona sramoti porodicu, ne prepoznajem je!
Foto: Pink

HAOS

OTAC PAULE HUBLIN ŠOKIRAN POSTUPCIMA ĆERKE PROGOVORIO ZA KURIR: Ona sramoti porodicu, ne prepoznajem je!

Rijaliti -

Otac PAULE Hublin ŠOKIRAN POSTUPCIMA ćerke progovorio za KURIR:

U Zadruzi je došlo do sukoba, kada su se Paula Hublin i Fran Pujas posvađali, a nakon njegovog povratka iz kupovine. Razlog prepirke bile su namirnice, koje joj je Fran, na grublji način vratio, pa je ona mislila da ju je gađao sa njima.

Paula Hublin, Fran Pujas
foto: Printscreen

Naime, Paula mu je poručila da više neće deliti budžet sa njim, na šta je on imao burnu reakciju. - Ti ćeš mene da gađaš?! - vikala je Paula. - Nisam te gađao. Evo ti, škrtice, uguši se u svemu - rekao joj je iznervirani Fran. - Šta glumiš, pitam te - urlala je Paula, a zatim ga je i ošamarila i nasrnula na njega, pa je obezbeđenje moralo da reaguje u više navrata, kako ne bi došlo do većeg incidenta - J...m ti mater - vređala ga je Paula, nakon čega ju je obezbeđenje izvelo napolje, kako bi se smirila.

Paula Hublin
foto: Printscreen

Kurir je kontaktirao sa Paulinim ocem, koji je šokiran ćerkinim ponašanjem. - Ja sam šokiran ćerkinim ponašanjem, ne prepoznajem je i stvarno ne znam šta joj se dešava. Sramoti porodicu ružnim rečima i ponašanjem. Voleo bih da je vidim na kratko i da joj kažem sve to, ali ne dozvoljavaju - završio je Matija Hublin.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:18

LUNA PROSLAVILA 25. ROĐENDAN NA VRHU BURŽ KALIFE! Trudna Đoganijeva uživala za sve pare, a onda se emotivnim rečima obratila Marku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja