MILIJANA BRIZNULA U PLAČ: Pilatovićka se setila UŽASNOG odnosa sa OCEM i misli da će je Gavrilović ostaviti posle RIJALITIJA!
Foto: Printscreen/Happy

PRISTALA NA POLIGRAF

MILIJANA BRIZNULA U PLAČ: Pilatovićka se setila UŽASNOG odnosa sa OCEM i misli da će je Gavrilović ostaviti posle RIJALITIJA!

Rijaliti -

Takmičarka rijalitija Milijana Bogdanović pristala je na poligraf i odgovorila na nekoliko pitanja koja zanimaju sve.

Jedno od svakako intrigantnih pitanja za lepoticu iz Pilatovića bilo je da li sumnja da je Ivan Gavrilović koristi samo zarad boljeg plasmana u rijalitiju.

Bogdanovićeva je na ovo pitanje, bez ustručavanja, odgovorila potvrdno. Ivan je bio u neverici, budući da je sada transparentno počeo da joj iskazuje ljubav ovo ga je razočaralo.

"Ivan mi se uvek vraćao čak i kada je jednom razgovcarao sa ženom opet je došao u moj krevet", rekla je takmičarka.

Milijana Bogdanovic
foto: Printscreen/Happy

"Da li misliš da neće imati normalan brak?", bilo je sledeće pitanje. Milijana je odgovorila potvrdno. Odgovor se pokazao kao lažan, dok je odgovor o nemogućnosti pobede u "Parovima" Milijane Bogdanović prikazan kao istinit.

U jednom trenutku, Milijana je briznula u plač, tresla se i nije pogla da se smiri. Pitanje koje je izazvalo ovako burnu reakciju odnosilo se na njen odnos sa ocem. Ona se najranijeg detinjstva i odnosa sa ocem koji joj je kao teg na srcu. Nije u dobrim odnosima sa njiim i to je boli, a do treće godine kaže da je sve bilo idealno i skadno.

Međutim, razočarenje je nastupilo kada je on sve što je vredilo prepustio kocki. Od tog momenta, njihov odnos je krenuo stranputicom. Javno je iznela da je uvek bila podređeno dete i da to ne može da zaboravi, a ni da oprosti.

Nakon toga prisetila se i bure u ljubavnom životu pa je opet briznula u plač zbog straha da će se Ivan vratiti ženi.

Milijana Bogdanovic
foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:34

MILOŠE, SADA MORAŠ DA PLATIŠ: Milijana podelila ŠOK snimak sa dečkom penizionerom! Nije očekivala da će im se OVO DESITI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track