Najnovije vesti

VLADIMIR TOMOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Iscrpljen sam zbog ŠTRAJKA GLAĐU, psihički sam loše, čekam nalaze lekara!
Foto: Printscreen

prva izjava posle diskvalifikacije iz zadruge

VLADIMIR TOMOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Iscrpljen sam zbog ŠTRAJKA GLAĐU, psihički sam loše, čekam nalaze lekara!

Rijaliti

Vladimir Tomović diskvalifikovan je u utorak uveče iz "Zadruge" jer je ucenjivao produkciju, što je prema njihovim pravila najstrože kažnjivo. Nakon izbacivanja iz takmičenja on nije imao priliku da se pozdravi sa ostalim učesnicima, već je morao na brzinu da napusti kompleks gde se nalazi rijaliti.

Vladimir Tomovic
foto: Printscreen/Pink

Po njega je došao brat Vladan i zajedno su otišli u njegov stan. U početku nije hteo da govori za medije o svemu što se dešavalo u šouu, ali je na naš nagovor pristao da da kratku izjavu.

- Po izlasku sam bio kod Vuka Moba, on je moj brat. Malo smo popričali, popili, čestitao sam mu na rođenju ćerke. Kod brata Vladana sam sad, još ne znam kada ću za Crnu Goru. Psihički sam loše jako, ja sad stvarno nisam u stanju, niti mogu da dajem bilo kakve izjave i intervjue. Još sam u stanju šoka i iscrpljen od štrajka glađu. Videću kakvi će mi biti nalazi što sam uradio, još čekam rezultate. Nadam se da će biti dobro sve - istakao je bivši zadrugar.

Vladimir Tomovic
foto: Printscreen

Na pitanje da li to znači da postoji mogućnost povratka u Zadrugu, rekao je da ništa nije isključeno.

- Ništa ne znam. Svako dobro! - završio je Tomović.

Pink traži odštetu

Tomović je počeo štrajk glađu nakon što mu je produkcija izrekla kaznu jer je davio Marka Đedovića, pa je on počeo da ucenjuje čelnike rijalitija da mu vrate oduzeti deo honorara.

- Doneli smo odluku da Vladimir Tomović bude diskvalifikovan. ali i tužen. Na osnovu člana u potpisanom ugovoru Rtv Pink će osim diskvalifikacije od Vladimira na sudu potraživati sumu od pet miliona dinara. Niko ne može ucenjivati produkciju niti će produkcija ikada pozitivno odgovoriti na bilo čiju ucenu. Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk glađu, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji su posledica kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovića. Mi kao produkcija stojimo iza toga da je kaznu u iznosu od mesečnog honorara dobio pravedno i da ničim nismo prekršili nijednu stavku iz ugovora - glasi saopštenje produkcije.

Marko Đedović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

GLOSSY LIČNO - VLADIMIR TOMOVIĆ: Izveo bih Cecu Ražnatović na VEČERU!
04:06

GLOSSY LIČNO - VLADIMIR TOMOVIĆ: Izveo bih Cecu Ražnatović na VEČERU!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja