Najnovije vesti

SANJA NAPRAVILA PRESEDAN, JAVNO SE IZVINILA MATOROJ! Stankovićeva grcala u suzama, a Jovana ju je OHLADILA nakon izvinjenja! VIDEO
Foto: Printscreen/Zadruga

ovome se niko nije nadao

SANJA NAPRAVILA PRESEDAN, JAVNO SE IZVINILA MATOROJ! Stankovićeva grcala u suzama, a Jovana ju je OHLADILA nakon izvinjenja! VIDEO

Rijaliti
18:53h

Sanja Stanković ustala je za crnim stolom, grcajući u suzama se izvinila bivšoj devojci Jovani Tomić Matoroj.

- Sramota me je mojih postupaka, izvinjavam ti se zbog svih mojih postupaka! Imaš pravo da mi kažeš šta god hoćeš, ja sam osetila to! Pričala sam malopre kada smo šetale Rialda i ja, pričale smo nešto u vezi Jovane, apsolutno ima pravo da mi govori najpogrdnije reči, zaslužila sam ih, Jovana jeste bila dobra prema meni, žao mi je zbog toga, izvini zbog toga, ima - pričala je Sanja grcajući u suzama.

Nakon što se Sanja Stanković javno izvinila Jovani Tomić Matoroj, njenoj bivšoj devojci, nastao je opšti kolaps, a prvi je reagovao Marko Đedović, koji nije poverovao u ovu njenu priču .

- Ti si se j*bala sa nekim sa kim si bila dve i po godine, bolesnice bolesna! Šta god da ti je uradila, a možeš tako nešto da uradiš, imaš odnos prema s*ksu, kao Mina Vrbaški, meni si rekla da ti se j*balo, a ovde si rekla da ide sve na njegovu dušu! Njeno izvinjenje nije iskreno! Pre tri dana si primila k*rac, kad si se prosvetlila? Lažeš i folirant si! Sad si je oprala za sve što je uradila, tražila si zabranu prilaska, ona si uradila 750 puta bolesniju stvar, ni ova nije normalna, lizala je p**ku po brvnari - povikao je Đedović.

- To je sram za tebe, šta se njoj izvinjavaš? - upitala je Nadica.

- Nije zaslužila to od mene Nadice! Ako hoće da prihvati izvinjenje neka prihvati, ako neće, ne mora - urlala je Sanja.

- Ja imam jedan problem, koji nije vezan za Sanju, budite malo parlamentalni! Što se tiče ove teme, neću se vraćati, stojim iza svake reči, nisam ni ja bio cvećka, ali kada ste juče pričali o prevarama, drugačije je kada ste razdvojeni, a ja nikog nisam pre nje i posle nje volela, nisam emotivno sazrela do jednog trenutka, sve sam rekla u ponedeljak na tu temu - poručila je Matora.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Stevan Anđelković o Tozovcu
00:16

Stevan Anđelković o Tozovcu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja