MATORA ĆE TEK SAZNATI STVARI O SANJI! RADILA JOJ JE IZA LEĐA: Posle vrelog plesa bivših devojaka, progovorio Jovanin prijatelj!
Foto: Printscreen

IZNEO SVE NA TACNI

MATORA ĆE TEK SAZNATI STVARI O SANJI! RADILA JOJ JE IZA LEĐA: Posle vrelog plesa bivših devojaka, progovorio Jovanin prijatelj!

Rijaliti -

Nakon što je Sanja Stanković uputila javno izvinjenje njenoj bivšoj devojci Jovani Tomić Matoroj za crnim stolom, koje ona nije prihvatila, njih dve su prošle noći završile u prisnom zagrljaju i vrelom plesu.

Stefan Šebez javio se tim povodom i izjavio da mu se ne sviđa odnos njih dve, budući da su mnoge stvari i istine isplivale na videlo, koje su dalje prouzrokovale burne svađe.

Sanja Stanković
foto: Printscreen

- Kao Matorin prijatelj uopšte nisam oduševljen time što su se ponovo zbližile, pogotovu što tek kad bude izašla, saznaće neke stvari vezano za Sanju, kakve je gluposti napravila pre njenog ulaska u Zadrugu, pošto je ona ušla nekih mesec dana posle nas. Lepo je kad se čovek pokaje i iskreno izvini kaže, ali ja mislim da se Sanja folira i da nije bila iskrena u toj nameri. Mogu da kažem da mi se sviđa to što su Anđelo i Matora u super odnosu i da se nadam da će tako ostati do kraja! - ističe Stefan, a onda dodao:

- Radila je Matoroj iza leđa, nešto jako glupo i ružno, toliko mogu da ti kažem!

Stefan Šebez, Nikola Đorđević
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:12

SANJA VUČIĆ NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU, ALI TO JE DEŽA VI! Uraganka SADA ima frizuru koju je BRESKVICA šetala pre 3 MESECA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track