JANJUŠ SE PRISETIO KOLIKO JE ANA KORAĆ POSEBNA ZA NJEGA! Uporedio je sa Majom i otkrio sa kojim zadrugarkama bi bio u VEZI! VIDEO
Foto: Printscreen/AmiGshow

nastaće haos

JANJUŠ SE PRISETIO KOLIKO JE ANA KORAĆ POSEBNA ZA NJEGA! Uporedio je sa Majom i otkrio sa kojim zadrugarkama bi bio u VEZI! VIDEO

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš istakao je koliko je za njega bila bolesna njegova prva intimna drugarica Ana Korać, pa su obojica bili oduševljeni njenim izgledom i energijom koju poseduje.

- Ja nisam imao ovakvu situaciju, prošle godine sa ovom, mesec i po dana smo se družili, to je isto ludo! Samo, što se mene tiče, tu, ne j*be živu silu, Ana Korać nema tu ludačku energiju, nju boli k*rac - pričao je Janjuš.

- Zgodna je lepa je, nema tu bolesnu energiju, to sam ja odmah osetio kad sam je video tamo. Ona nema tu energiju da te tera na ludilo! - rekao je Car.

- Ma ne možeš da je iznerviraš, ne j*be živu silu - tvrdio je Janjušević.

- Ja ne znam kako je Mensur to izdržavao prošle godine, ti, kako je sve to izgledalo kad mu ova pravi problem - pitao se Filip.

Marko Janjušević Janjuš priznao je Filipu Caru sa kojim zadrugarkama bi mogao da bude u vezi, a podsetimo da je sa nekim od imena koja je spomenuo već bio povezivan ranije.

- Zamisli Ša i Taru, zamisli taj cirkus! Ima 40 godina, ja ne znam koji mu je k*rac - prokomentarisao je Janjušević.

- Nisu se odvojili ni dan, šta god da mu napravi, on nikako - rekao je Car.

- Ja bih mogao da budem u vezi, da je mirno onako, znači mogao bih sa... Sanja je normalna za vezu, sigurno. Sanja nema te izlive besa. Rialda i Sandra, isto su za vezu - rekao je Janjuš.

- Na mene je utisak ostavila Paula, meni žena treba da bude autoritet! Da, Rialda ima taj autoritet, moglo bi se sa njom, ona je lik da bude samo pošten - rekao je Car.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:14

JOKSIMOVIĆI IMAJU ODLIČAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Jovana i Željko priredili vatromet usred Beograda, a sve zbog sina KOSTE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja