JANJUŠ PROGOVORIO O TAKIJU, PA ISTAKAO DA JE MAJA POGREŠNO ODRASLA: Roditelji treba da budu u normalnim odnosima! Nije Maji LAKO!
Foto: screenshot

SVI ČEKAJU TAKIEVU REAKCIJU

JANJUŠ PROGOVORIO O TAKIJU, PA ISTAKAO DA JE MAJA POGREŠNO ODRASLA: Roditelji treba da budu u normalnim odnosima! Nije Maji LAKO!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car nastavili su svoj razgovor o njihovim voljenim devojkama, Maji Marinković i Mini Vrbaški.

- Sve su to ostavljeni od roditelja, Maja je takva od 14 godine - rekao je Janjuš.

- Svi smo mi krivo odrasli i koliko god da možeš da idelizuješ sve, krivo je to - rekao je Car.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

- Zato roditelji treba da budu u normalnim odnosima, a ne ovde ostavite jedan roditelj, nije njoj lako, ali neće da shvati neke stvari, ne mogu da verujem brate! Otac kad je napravila sr*nja, morao je da popusti, njen ćale je mene gotivio najviše, poslao mi njen ćale kutiju cigara. Je l' veruješ ti to? Kad je ušla, nakon što je ušla u Zadrugu 3, posle mesec dva, ne mogu da se setim, gledali su i njen ćale me je najviše gotivio - nastavio je Janjušević.

- Ja gledam ovu, juče se svađam, posle opsujem sebe, jer je dete od 20 godina, najradije bih je zagrlio - priznao je Filip o Mini.

- Znaš li zašto imaš taj bes? Zato što si nju voleo... - rekao je Janjuš.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:14

JOKSIMOVIĆI IMAJU ODLIČAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Jovana i Željko priredili vatromet usred Beograda, a sve zbog sina KOSTE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja