Najnovije vesti

VOLEO BIH DA POLUDIM KAO MAJA: Marinkovićeva u centru pažnje u rijalitiju, svi cimeri OSULI PALJBU po njoj! (VIDEO)
Foto: Printscreen

A ONA NASMEJANA

VOLEO BIH DA POLUDIM KAO MAJA: Marinkovićeva u centru pažnje u rijalitiju, svi cimeri OSULI PALJBU po njoj! (VIDEO)

Rijaliti

Voditelj je saopštio zadrugarima da biraju između potrčka Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, pa je prvo glas dao Marku Đedoviću.

Maja je jedna od nominovanih učesnika za izbacivanje.

"Što se Makice tiče, ja u životu ovakvu budalu upoznao nisam, retka budala. U životu ovako nešto video nisam, ja ne znam ko može i zašto da napada Maju, šta da joj kaže, ima ona katastrofa postupke, ali kada se nasmeje, kao vidra se izviruje, kao lemur neki, na lemura najviše liči. Ja to nisam video u životu i kada smo se svađali, neke stvari nikada nisam mogao da zamerim, šanse nema, kada mi složi facu, ona iz plača samo u trenutku, suze pretvori u smeh, iz smeha u plač, bipolarna, ali meni draga. Makicu ne bi poslao živu u izolaciju, moraću Čorbu da pošaljem, iako Maja sve ono što radi je za nju loše, za poslednju situaciju, ne smatram da je kriva, kada je svadba u pitanju, kada je Aleksandra od nje napravila budalu! Ako ikada poludim, voleo bih da poludim kao Maja Marinković", izjavio je Đedović.

Maja Marinković
foto: Printscreen

"Što se tiče njih dvoje neću komentarisati, danima unazad smo pričali, što se tiče njihovih ličnih odnosa sa partnerima, malo me je više blam. Što se Maje tiče, uvek imamo super odnos i kada se posvađamo, poznajemo se ihahaj pre ove Zadruge. Mislim, nisi normalna, ali ne može ti čovek ništa. Vodi računa malo o tome. Čorba je bio i ostao ološ, praštala sam, jer je tako nenormalan! Svaki put kada Čorba bude bio, Čorbu ću poslati zbog svega", rekla je Sandra Rešić.

"Ja Maju uvek kada vidim, vrati mi osmeh na lice, odlično se oblači, fantastično izgleda, sva je skladna. Što se Čorbe tiče, divan momak, ne znam šta bih rekla, osim toga da su divni ljudi. Presudiće samo to što te znam duže, tako da ću Majo ostaviti tebe", glasala je Miljana.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...