DOBRA JOJ JE DUŠA, ALI SVE OSTALO KATASTROFA! BOG NEKA JOJ JE U POMOĆI: Janjuš ocrnio Maju, ali je ipak SAČUVAO na nominacijama!
Foto: Printscreen

SAŽALIO SE

DOBRA JOJ JE DUŠA, ALI SVE OSTALO KATASTROFA! BOG NEKA JOJ JE U POMOĆI: Janjuš ocrnio Maju, ali je ipak SAČUVAO na nominacijama!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš nije želeo da komentariše Milana Jankovića Čorbu, ali je osuo po nekadašnjoj devojci Maji Marinković.

U toku su nominacije, a učesnici biraju između Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, koje je za potrčke ove nedelje odabrala Aleksandra Nikolić.

Maja Marinković
foto: Printscreen

"Što se našeg odnosa tiče, ništa nije ispoštovala što je trebalo. Da je razmišljala, nikad ne bi bila nominovana sa drugim muškarcem, bila je nominovana sa tri. Jedine dobre osobine koje poseduje su da je dobra i da ima dobru dušu, a vi je hvalite da je ekstra, super, da radi odlično. Ona ima dobru dušu, ali sve ostalo je katastrofa. Tako ste je navlačili. Doći će joj možda u glavu jednog dana, ali tada će biti kasno. Mučan je odnos ovde od kada se spajamo, sve što sam uradio, nekad mi nije žao, nekad jeste... Sto puta sam rekao, neću svaljivati krivicu na bilo koga, samo na sebe, ja sam to dopustio. Nas odnoć neće biti nikakav... Niti smo jedno za drugo, niti ćemo biti jedno za drugo. Najbolje je da se raziđemo kao što smo se razišli. Ovo što se dešava u poslednih par dana to nije ni 2 posto što se dešavalo u prošlih godinu dana. Još gore!", nastavio je košarkaš.

"Vidim ucveljena je zbog nekih stvari koje je gledala na svadbi, jako joj je teško, baš mi je jako žao što sam je povredio. Sam sam kriv. Neću puno dužiti, ostalo je još dva i po meseca. Zna se gde i kako i kome idem kad izađem, a njoj neka je Bog upomoć kao ženskoj osobi... Kako je do sada živela, neće dobro završiti. Nju ne bih poslao nikada, tako da neću ni ovaj put", istakao je Janjuš.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track