NAKON POMIRENJA PALA VRELA AKCIJA! Maja i Janjuš prepustili se strastima naočigled svih! (VIDEO)
Foto: Printscreen

KAO PO OBIJAČU

NAKON POMIRENJA PALA VRELA AKCIJA! Maja i Janjuš prepustili se strastima naočigled svih! (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš premestio se u spavaću sobu, gde se smirio u zagrljaju Maje Marinković, sa kojom je danas obnovio vezu.

Ona se skockala za spavanje, pa zamolila produkciju da ugase svetlo, kako bi mogla maksimalno da uživa sa dečkom.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Kako se svetla nisu pogasila, oni nismu mogli da dočekaju da se prepuste akciji, pa su razmenjivali nežnosti tako da se sve videlo. Maja je potom podigla prekrivač, pa je počela vrela akcija u znak pomirenja.

Inače, on je juče pred svima priznao da je njihova ljubav jaka, bez obzira na sve probleme.

"Ovo je prosto jednostavno, pa mogu da kažem, patologija! Patološka ljubav, da li je bolesna ili patološka, ali je jednostavno ovako. Jedno bez drugog ne može, isto tako kad smo zajedno, sitnice male, ja ne znam prosto šta da kažem. Ne znam. Upletena je još jedna osoba, ja sam kriv tu, ja joj kažem da budemo normalni, ali da li to može, ne znam, hiljadu puta nije moglo, ne što se mene tiče, ali to zavisi od nje, ako može da me ispoštuje, da bude samo normalna, da ne pravi sr*nja i budalaštine, ja ću biti dobar sigurno", izjavio je Janjuš.

"To je istina, ali borim se sa dosta stvari, iskreno. Borim se sa njenim glupostima koje je pravila. Nije mi lako, mogu ja sad, pokušao sam i na druge načine da zaboravim to, borim se sa dosta tih stvari koje je napravila, meni nije lako. A da ja nju volim, ne znam ko to ne vidi", dodao je Janjuš.

"Ja sam juče rekao da mislim da je to najveća ljubav koja je ikada u Zadruzi bila, bar se tako osećam. Sve kada skupiš, nije imala razloga da radi ovo, neću da joj stajem na muku, juče sam mislio da završimo, ali ne možemo", rekao je Janjuš.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:24

ŠTA SAM DOČEKALA, DA SEDIM SAMA I PIJEM: Marija Šerifović napravila žurku, nazdravlja, a u pozadini trešti muzika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja