Najnovije vesti

STEFAN KARIĆ SAD JOŠ VIŠE SUMNJA! MISICA RASKRINKANA PRED SVIMA: Cimeri provalili šta je radila sa Anđelom Rankovićem! (VIDEO)
Foto: ATA Images, Sonja Spasić

DRAMA

STEFAN KARIĆ SAD JOŠ VIŠE SUMNJA! MISICA RASKRINKANA PRED SVIMA: Cimeri provalili šta je radila sa Anđelom Rankovićem! (VIDEO)

Rijaliti
21:10h

Kristijan Golubović razgovarao je sa ekipom iz paba, gde je on tvrdio da je Jovana Ljubisavljević bila zaljubljena u Anđela Rankovića, a ne u Vladimira Tomovića.

On je govorio i da Anđelo tu ništa nije uradio, jer je poštovao Tomovića.

"Čula sam ja priče da se drugačije govori o meni u pabu. Svako ima pravo na svoje mišljenje, čujem i da pričaju da sam odjednom iznela da me je Luka varao", pričala je misica.

Jovana Ljubisavljević
foto: ATA Images, Sonja Spasić

"Kada god sam pitao Čorbu za tebe koja si šifra, on je govorio da je video sve, da ona nije naivna, da priča koju je složila nema veze sa pričom. Da je samo pitanje ko će je. Odjednom najveća ljubav nestaje... Meni je lično rekla da ne bi ostavila Luku ni da siđe ovde Apolon, iz principa prema ovim lošim ljudima. Luka ovo, Luka ono... Pokazivala mi prsten koji ne skida, pravda se novom dečku, posle tri godine se setila da ju je Luka prevario", rekao je Kristijan.

"Šta si tražila u šteku? Ona hoće da bude ono što nije, a dečko je provalio, kao i mi", pitao je Golubović.

"Ne znam koga ste upoznali da može osam meseci da glumi. Meni se niko nije sviđa ovde. Kada je ušao Stefan, to mi se dogodilo, priznala sam. Da mi se desilo pre toga, ja bih priznala", rekla je misica.

"Jovana, sada je došla na naplatu tvoja tvrdnja da ti je veza bila idealna", govorio je Lepi Mića. Stefan Karić je pobesneo na Anđela Rankovića, zato što ove stvari nije izneo dok je bio u "Zadruzi".

Milan Janković Čorba
foto: ATA Images, Sonja Spasić

"Ja sam i te kako primetio neke vajbove, kroz igru... Ja sad ne želim da nametnem nešto što nije, ali je Kristijan uvek pričao da ja procenim devojke pre njega", govorio je Čorba.

"Jovana je prvi put sa mnom provela celo veče na blekdžeku tek kada je Anđelo izašao. I uvek nekako jakna završi kod njega...", pričao je Karić.

"Anđelo je seo na jaknu, ja sam je samo uzela", pravdala se misica.

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: ATA Images, Sonja Spasić

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...