KAĆA GRUJIĆ PONIZILA TARU I ŠA! Nije želela da ih komentariše, reper izgoreo od BESA: Ona je zaboravila da je bila u ZADRUZI!
Foto: Pritnscreen

haos

KAĆA GRUJIĆ PONIZILA TARU I ŠA! Nije želela da ih komentariše, reper izgoreo od BESA: Ona je zaboravila da je bila u ZADRUZI!

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov svojim nastupom razočarali žiri, a onda su uspeli da se posvađaju sa Ivom Grgurić i Kaćom Grujić.

Naime, Tara i Ša su zaboravili reči pesme i odustali su od nastupa, te su se sve vreme dok je muzika u pozadini išla, šetali po bini.

Ovo se nije dopalo članovima žirija, a Kaća ih je odmah kritikovala i objasnila da je ona bila u rijalitiju, kao i da smatra da su morali lepo da spreme nastup.

Tara Simov
foto: Pritnscreen

- Meni je žao što Tara ima tremu zato što je do sada u nekoliko nastupa bila dobra stvarno. Ali ja sam bila u rijalitiju i znam da ste imali vremena koliko hoćete, tako da šta ste radili ako niste imali vremena - rekla im je Kaća, što je naljutilo Ša koji joj je promrmljao kako je ona bila na "Farmi", a ne u "Zadruzi".

Tara Simov
foto: Pritnscreen

Lepu reč nije imala ni Iva Grgurić koja se odmah direktno obratila Simovoj:

- Taro ti znaš da se karma vraća. Napadala si me u Zadruzi 3 najviše od svih njih zbog moje prošlosti, a tvoja sadašnjost gora ne može da bude. Možeš da uživaš trenutno, ali kad budeš izašla videćeš da od vas dvoje nema ništa. Da vam kažem da su Ivana i Vladimir imali više lajkova nego što ćete vas dvoje imati lajkova ikada. Ja tebe Ša ne poznajem, Taru poznajem mnogo više. Ti si izgubio blago, a dobio si ništa. Meni je ovaj performans isti kao i vaša ljubav- nigde veze. Izneli ste ljubav kao i performans.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:12

KATARINA GRUJIĆ SE NE ODVAJA OD GOBELJE! Pevačica pokazala šta rade u kolima i poručila: TI SI MOJ! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track