MAJKA JOJ SE RAZBOLELA ZBOG RIJALITIJA! Kristinina porodica OČAJNA zbog odnosa sa Golubovićem, oglasio se njen OTAC!
Foto: Printscreen

NE MOGU DA VERUJU

MAJKA JOJ SE RAZBOLELA ZBOG RIJALITIJA! Kristinina porodica OČAJNA zbog odnosa sa Golubovićem, oglasio se njen OTAC!

Rijaliti -

Kristina Spalević privukla je pažnju nakon poljupca sa oženjenim Kristijanom Golubovićem, a sada se oglasio njen otac Dragan.

- Bili smo protiv učešća u rijalitiju. Supruga se razbolela na pet dana zbog rijalitija i trudimo se da to ne pratimo. Kakva god je situacija našu podršku ima jer nam je dete. Ona je nema problem da nekom prizna kada joj se dopada, tako da mislim da nije zaljubljena u Kristijana. Ako je i bilo poljupca, to je samo dejstvo rijalitija – rekao je Kristinin otac.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Sa druge strane, Kristinin prijatelj, Stefan Dragojlović misli da kod nje postoji granica koju neće preći.

- Krstijan je glavno jelo, čekamo da vidimo ko će biti dezert. Kristijan i ona jedno drugome prijaju, njena lična stvar je ako odabere da bude sa njim. Kod nje ipak postoji granica koju neće preći dok god Kristijan ne odluči drugačije. Bojim se da ona ne bude kolateralna šteta, jer Kristijana boli uvo posle rijalitija.

Inače, Kristijan često spominje svoju supurugu Ivanu, te razmišlja kako ona gleda na njegov odnos sa cimerkom.

- Pa poludela bi, znate ona je sa druge planete kod nje se ni ne psuje a kamoli nešto drugo. Ja Ivanu obožavam, ovo mi je zadnji brak i zadnja ljubav u životu. Ne bih ja eksperimentisao sa devojkom od 23 godina, iako sam ranije to radio. Ja znam da ona ima napad ne ljubomore, nego stida jer neće moći da izađe na ulicu. Ona mora da zna da je ovo show, i izvini molim te i volim te. Ja nisam kao Ša i Tara i Janjuš i Maja. Ja vam želim sve najbolje, ali kada vidim kako se ponašate ja vidim da ste vi rasturili mirnu luku zarad afere - ispričao je Kristijan.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja