ONA JE SAMO EKRANIZOVALA SVOJU SRAMOTU! Đedović BRUTALNO isprozivao Ivu Grgurić, Karić pokušao da OPRAVDA BIVŠU! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

HAOS

ONA JE SAMO EKRANIZOVALA SVOJU SRAMOTU! Đedović BRUTALNO isprozivao Ivu Grgurić, Karić pokušao da OPRAVDA BIVŠU! (VIDEO)

Rijaliti -

Tema koja je pokrenuta u Beloj kući tiče se situacije na Zadrugoviziji, kada su svi primetili da je Stefan Karić nosio paštete u džepu, a sve zbog članice žirija, a njegove bivše devojke i bivše zadrugarke Ive Grgurić. Pitanje je bilo da li je Karić planirao da je gađa paštetama u slučaju njenog verbalnog napada na njega.

- Planirao sam da će me ponižavati, i stvarno sam imao paštetu u džepove. Ne da je gađam, taman posla - rekao je Stefan.

Iva Grgurić, Stefan Karić
foto: Printsreen, Zadruga

- To je hteo i da joj spusti ispred, na isti način na koji sam joj ja odgovorio. Ona je na ličnoj osnovi komentarisala učesnike, komentarisano je bilo na neprofesionalan način - pričao je Đedović.

- Ja sam sa žirijem dobar, ali sa njom nisam dobar. Nisam hteo da se svađam, imala je pravo da me komentariše - rekao je Stefan.

- Ona je rekla, zašto je poniženje biti učesnik zadruge i biti na onakvoj bini, ali mislim da ostalim članovima nije bilo prijatno. Ali kada meni neko kaže da smo mi tu gde nam je mesto, ja smatram da sam imao čast. A ona je samo ekranizovala svoju sramotu, a mogla je mnogo bolje da prođe - nastavio je Đedović.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:08

KAO DA NIJE RAĐALA: Tamara Đurić se snimala tokom masaže, pokazala ZANOSNO TELO U IZAZOVNOM VEŠU i ZAPALILA mreže! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja