Najnovije vesti

UVREDE I PSOVKE ORE SE BELOM KUĆOM! NINOVA ĆERKA UNELA SE FILIPU CARU U LICE: Ti si smrad, vređaš žene, a muškaraca se PLAŠIŠ!
Foto: Printscreen

IZGORELA OD BESA

UVREDE I PSOVKE ORE SE BELOM KUĆOM! NINOVA ĆERKA UNELA SE FILIPU CARU U LICE: Ti si smrad, vređaš žene, a muškaraca se PLAŠIŠ!

Rijaliti
15:15h

Sandra Rešić i Filip Car posvađali su se za Crnim stolom tokom porodičnog sastanka.

Pevačica je poludela kada je Filip počeo da je vređa.

"Meni jedan propali Filip Car nešto govori, d*kač ku*ca. Nataša je rekla, samo neke stvari radiš brzo, ali ne kako treba", vikala je Sandra.

Filip Car, Sandra Rešić
foto: Printscreen

"Ma ćuti molim te, mrš tamo bre da te ne vidim do 4 - rekao je Car.Video sam kakav si prijatelj. Vladimiru Tomoviću kom si devet godina bila prijatelj, video sam kako grmi. Ti si poluk*vetina, ti si prikriveno smeće", pričao je Car.

Filip Car, Sandra Rešić
foto: Printscreen

"Ti si smrad i ološ. Samo znaš da vređaš žene i da se plašiš muškaraca. Mini, Sanji, Rialdi d*kaš k*rac, pogrešio si najstrašnije, a muškarcima se ulizuješ, to sam može da radi jedna p*čketina! Ja bih se upucala na mestu kada bih se svađala sa slabijima od sebe", nastavila je Rešićeva koja se kasnije unela Filipu u lice.

"Možeš da me vređaš, ali ne i da me dodirneš", upozorio je Filip.

"Vi ženi dajete sebi za pravo da svašta kažete svima, a vama ne može niko. Ja sam samo rekla da si se previše umorila u rijalitiju, ti si poludela", govorio je Car.

"Ja sam ti samo rekla da ću, ako se vratim, da ti pokažem šta je rijaliti, to jedini moj argument bio. Ti si od sebe napravio najvećeg ološa u rijalitiju, a to ne treba da ti bude okej", poručila je Sandra.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...