ALEN HADROVIĆ I MAJA MARKOVIĆ PROGOVORILI O BEBI! Bivši zadrugar otkrio kakve planove imaju za BUDUĆNOST, evo šta je poručio!
Foto: Instagram

opstali nakon rijalitija

ALEN HADROVIĆ I MAJA MARKOVIĆ PROGOVORILI O BEBI! Bivši zadrugar otkrio kakve planove imaju za BUDUĆNOST, evo šta je poručio!

Rijaliti -

Maja Marković i Alen Hadrović nakon izlaska iz rijalitija nastavili su vezu koju su započeli pred kamerama "Zadruge".

Kako se čini, njihova ljubav je sada još jača, a Alen je povodom uskršnjih praznika progovorio o zajedničkim planovima sa svojom izabranicom.

Maja Marković, Alen Hadrović
foto: ATA Images

- Posle odmora, planiram da kupimo stan, da počnemo zajednički život konacno. Lepo nam je, uživamo u životu, nikada nam nije lepše bilo. - rekao nam je Alen i dodao:

- Sledeće godine, nadam se, da ćemo biti kod moje bake u Prigrevici, tamo većinom proslavljam Uskrs, a Božić svaki od rođenja! Da ću zasaditi lešnike, koje dugo želim i da će korona proći, kako bi mi lokali funkcionisali nesmetano.

- Ne radimo na bebi, ali ako se desi, desi se... Mislim da pre toga treba neke tradicionalne stvari da se urade, da se ljubav kruniše - zaključio je bivši zadrugar.

Kurir.rs/I.B/Srbija Danas

Bonus video:

00:13

DEVEDESETIH JE BILA NAJVEĆA BOMBA! Muškarci su je obožavali, u braku je bila 9 dana, sad ima 49 godina i opet se SKINULA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja