MINA VRBAŠKI SE DRHTAVIM GLASOM OBRATILA PORODICI! Poručila da joj nedostaju, a onda progovorila o vezi sa Mišelom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

iskrena

MINA VRBAŠKI SE DRHTAVIM GLASOM OBRATILA PORODICI! Poručila da joj nedostaju, a onda progovorila o vezi sa Mišelom! (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški se nakon sukoba sa Kristijanom Golubovićem obratila svojoj porodici kod Džastina, pa je počela priču sa drhtavim glasom.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Zadruga

- Vratila sam se opet na stari put, sad sam nekako nasmejana i zanimljiva koliko mogu da budem. Opet sam ušla u odnos koji je možda čudan za vas, ali to nije nikakav inat ni igra. Nedostajete mi puno - govorila je Mina.

- Mislim svaki dan na vas, nadam se da ćemo uskoro dobiti neki poziv, samo da vas čujem. Nadam se da niste ljuti na mene, ali to sam ja - nastavila je Mina.

Ona je istakla da svi ćute Kristijanu.

- Lepo Sandra rekla, sve uvijeno, "tralala", i posle se po*ere. Danima slušam kako on mene provlači, ja ćutim, e pa nećeš - pričala je Mina.

- Ja sam prvo čula za sebe, šta mi govori iza leđa - rekla je Sanja.

- Niko ne treba da mi se meša u moj rat. Ti si glupača isto, poltroni obični. Ćutite, pljuje po vama. Odlučila sam da ne ćutim više nikom. Devedeset posto kuće u du*e mu je ušlo - nastavila je Mina.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

01:15

MARKO BULAT POJAVIO SE DRASTIČNO MRŠAVIJI U PULSU SRBIJE! Pevač priznao šta je razlog: Fizički malo izgubiš i dobiješ DUHOVNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja