POMIRILI SE MINA VRBAŠKI I FILIP CAR! Pljuvali su se i VREĐALI za sve pare, a sada završili zajedno u postelji: Pljuštali POLJUPCI
Foto: Printscreen/Zadruga

HIT

POMIRILI SE MINA VRBAŠKI I FILIP CAR! Pljuvali su se i VREĐALI za sve pare, a sada završili zajedno u postelji: Pljuštali POLJUPCI

Rijaliti -

Nakon što se spremio za spavanje Filip Car je ušao u krevet kod Mine Vrbaški. Naime, Car je konstnantno napadao Minu da se ljube i da imaju odnose.

Međutim, Mina je to odbijala iako je Car navaljivao, a da li će ona posustati ili će Car izaći iz kreveta, ostaje nam da pratimo.

Mina Vrbaški je ipak poklekla pa se ovog jutra u izolaciji, prepustila Filipu Caru. Naime njih dvoje su se u toku noći pomirlili i krenuli da se ljube.

Iako je Mina pokušavala da iskulira Cara, na kraju je ipak postustla i njihove usne su se spojile.

Inače, Filip Car nije dao Mini Vrbaški ni sekund mira, pa ju je pratio i do bazena gde je želela da se sunča.

Zajedno su doručkovali, provocirali jedno drugo sve vreme, a onda je došlo vreme da se sunčaju. Car je na sve moguće načine pokušao da se dodvori Mini, kako bi od nje dobio novu šansu za romansu, pa joj je davao obećanja, koja je ozvaničavao vrelim poljupcima.

"Normalan ću biti, neću ni sa kim pričati, samo budi normalna, ne pravi smrada najvećeg na svetu! Ti si jadnica, odvratna!", rekao je Filip.

Filip Car, Mina Vrbaški
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:14

MINA VRBAŠKI HITNO MORALA DA NAPUSTI RIJALITI: Pre zadruge zadnjicu povećala FILERIMA, sad dobila upalu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja